Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba bejelentése. Valami...

Baba bejelentése. Valami szuper ötlet?

Figyelt kérdés

9 Hetes terhes vagyok..a rosszulléteim elmúltak már,így eldöntöttük hogy bejelentjük

Eddig eléggé kerültük a családjainkat,nehogy előttük legyek rosszul,de már nagyon izgatott vagyok

Van valami szuper ötletetek bejelentésre ? Ti hogy csináltátok ?

Vasárnapra tervezzük

2013. nov. 11. 10:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én pl úgy jelentettem be a családnak,hogy jön az unoka/dédunoka,h rajzoltam egy gólyát,kiszineztem majd rá ragasztottam az első 4 pozítív tesztet,és bekereteztettem.Majd amikor párommal körbe jártuk az egész családot,mondtuk h van egy meglepink mindenkinek,és a kezükbe nyomtuk a képet.hát elég nagy meglepi volt,de hálistennek mindenki örült neki,de ha te is készítesz ilyet akkor többet készíts mert nállunk mindenki meg akarta tartani,de mivel csak az az 1 volt így nem adtuk oda csak megmutattuk nekik. Egyébként Gratulálok a Babához,és boldog/gond mentes Babavárást kivánok.
2013. nov. 11. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Elárulom Neked az én ötletemet. Szerencsénk van, mert az egyik nagypapa születésnapján leszek 11 hetes terhes. A terhességemtől függetlenül csináltatok Neki egy Papa könyvet a már megszületett unokáiról illetve közös képekből és a legeslegutolsó oldalra beragasztom a mi kisbabánk uh képét is. Szerintem nagyot fog ütni. :) Boldog babavárást! Írd majd meg, hogy mi mellett döntöttél, na meg persze a reakciót is.
2013. nov. 11. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Jaj annyira jó ilyen sok boldog és izgatott kismamáról olvasni. Annyira izgalmas a babavárás, amikor az ember bejelenti, amikor megtudja, h mi is lesz, amikor megveszi az első kisruhát, kiságyat, babakocsit, én is mind átéltem és annyira gyorsan elteltek ezek a hónapok! Élvezzétek ki minden percét függetlenül az esetleges rosszullétektől ez egy csodálatos dolog. Nekem már 11 hónapos a kislányom, de néha még most is hihetetlen, hogy én adtam ennek a kis manónak életet és hogy van nekünk. Mindenkinek Boldog babavárást!
2013. nov. 11. 19:14
 14/15 A kérdező kommentje:

ÚGy örülök hogy ennyien vagyunk ;-)

Látom sokan pestiek vagytok,én vidéki ;-)

A 13 hetes genetikai uh-ra van már időpontom..alig várom már hogy 4d-ben lássam

Na és persze kukucskálni a nemét is ;-) hátha :-)

Hány évesek vagytok ?

2013. nov. 11. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
A 11-es vagyok a rajzolt Gólyás történetes.20 éves vagyok most de ha a kicsi megvárja a kiírt időpontot (május.2) akkor már 21 leszek,ha viszont 5 napot siet akkor pont a szülinapomon fog érkezni,ha viszont pár napot késik akkor a párom papájának a szülinapján. :)
2013. nov. 12. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!