Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki kivizsgáltatja magát...

Mindenki kivizsgáltatja magát ha babát tervez? Felelőtlenség ha nem?

Figyelt kérdés
èn úgy gondoltam majd csak akkor ha egy màsfèl èv alatt nem jön össze most úgy nèz ki sikerült megbàntam hogy nem voltam orvosnàl màr most felelőtlennek èrzem magam, hogy akarhatok így gyereket...
2013. nov. 11. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Én semmilyen kivizsgálást nem csináltattam, fél évvel a próbálkozás előtt voltam rákszűrésen és ennyi. 2. hónapban teherbe este, problémamentes terhességem és szülésem volt és most van egy gyönyörű 17 hónapos fiam. Miért lenne felelőtlenség?
2013. nov. 11. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

Miért valami baj van?

Én sem akarok csak csak ezért dokihoz menni. Amennyire törődnek az emberrel, főleg ha amúgy semmi baja sincs...teljesen felesleges napokat eltöltenem sorban állással meg idegeskedéssel.

2013. nov. 11. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Én sem voltam, annyi,hogy amikor kitaláltuk, hogy jöjjön a baba, elkezdtem szedni a folsavat.Mikor meg már várandós lettem, váltottam az elevitre.Nem vagy felelőtlen, ne aggódj!
2013. nov. 11. 09:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Felek hogy vitamin hiànyom van vagy pajzsmirigy problèmàm ès leàll a fejlődesben....ami most derült ki az az hogy a jobb petefèszkem valószínűleg Pcos
2013. nov. 11. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:

szia ha rendesek a ciklusaid és könnyen össze jött a baba nincs miért aggódnod :) Nekem nővérem terhesen volt először nőgyógyásznál mivel előtte nem volt problémája így nem is ment orvoshoz, teljesen rendben volt minden a terhessége során és már 6 éves lesz a kislánya :)

Nekem viszont voltak problémáim a ciklusommal így én mentem is orvoshoz. ha nincs problémád nincs miért aggódnod!

2013. nov. 11. 09:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem volt napra pontos sohasem szedtem fogamzàsgàtlót de nem jött össze könnyen 1 èv volt, de a csalàdomban mindenkinek nehezen jött össze eddig mem is gondoltam rà,de most opyan hiper aggódós lettem..
2013. nov. 11. 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Én csak rákszűrésen voltam, meg a doki megvizsgált ultrahanggal, hogy a méhem rendben van-e. Vett kenetet is, de ennyi
2013. nov. 11. 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vizsgáltattam ki magam, csak egy TSH tesztet csináltattam, hogy megnézzük, hogy működik a pajzsmirigy. Így utólag már csináltatnék egy átfogóbb vizsgálatot (cukorterhelést, részletesebb pajzsmirigyvizsgálatot, alaposabb nőgyógyászatit), mert ugyan egyelőre nincs gond (lekopogom így a 38. hétben), de az elején gondot okozott egy nagy mióma, ami biztos, hogy ott volt már előtte, csak fél évvel azelőtt még nem vették észre, nekem meg panaszom nem volt. Úgyhogy szerintem egy általános nőgyógyászati ill. célirányos vérvétel biztosan nem árt, talán kevésbé aggódik az ember terhesség alatt. Egyébként én is ugyanígy gondolkodtam: ha nem jön össze fél év alatt, akkor kivizsgáltatom magam, aztán a második hónapban összejött...
2013. nov. 11. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
A PCOS nem játék terhesség alatt,ki kell vizsgálni,hogy tényleg az van-e és inzulinrezisztenciával hogy állsz.Ha nem vagy ezzel tisztában és egy esetleges diétát nem tartasz,az vetéléshez vezethet.Kevés a nőgyógyász,endokrinológus is kell,vedd komolyan.Akinek korábban nincs volt semmilyen problémája,annak elég,ha vitamint,illetve folsavat szed,de pcos és egyéb betegségek esetén szigorú orvosi felügyelet kell és tisztában kell lenni minden értékkel!
2013. nov. 11. 10:52
 10/10 A kérdező kommentje:

Meg csak az első vizsgalaton vagyok túl, a papiramon ez àll Jo.ov 36,5x19.9 mm enyhèn PCO s szerk.

Utrogestant írt fel.

Igazaból 2 vizsgalat először rendes korhàzi rendeleswn voltam ott nem mondtak semmit, a maganrendelesen derült ki.Szerdàn megyek vissza

2013. nov. 11. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!