Mindenki azzal jön, hogy túl nagy a hasam.30 hetesek, Nektek mekkora a hasatok kerülete?
Szerintem nem nagy:) Nekem meg mindig azt mondjak milyen pici:D 36 hetes vagyok es 100cm. Tudom milyen bosszanto....probald figyelmen kivul hagyni a beszolasokat.
Az a lenyeg hogy egeszseges legyen a pici:)
Boldog babavarast!
36hkm
Nekem 94cm a pocakom,szerintem az enyém meg picike.Azt mondják olyan mintha nagyon jól laktam volna :( De a lényeg a picurkámmal minden rendben van,és a méretei is jók!Ezért nem foglalkozok vele.Te se tedd.Te ilyen alkat vagy.
Jó baba várást!!!
Hát sztem. se nagy. Nekem 102cm és csak 24 hetesek vagyunk.
Még hízni sem híztam csak 1,5 kg.
Biztos nagyon szép pocakod van, ne foglalkozz senkivel. Egészségetek legyen!
Boldog babavárást!
A babám rendben van szerencsére.
Kicsit zavar, hogy bárkivel találkozom, mindenki azonnal megjegyzi, hogy "Úristen, mekkora hasad van!" Többször kérdezték azt is, "Tuti hogy csak 1 baba?".
Első babámmal kb ekkora hassal mentem szülni. Hízni 7-8 kilót híztam, ezt is az utóbbi hetekben, mert sok pihenésre vagyok ítélve.
Ne foglalkozz vele :) Nekem kb a 27. héttől mindig jön valaki, hogy ugye már nincs sok hátra? Mikor mondom, hogy de-de, még odébb lesz a szülés, akkor meg nagy elképedés és jön a duma, hogy csak nem ikrek?! :D
Picit tényleg idegesítő, de betudom annak, hogy mellső fali tapadású. Védőnő szerint egyáltalán nem kóros a nagysága, bár tény, hogy nem vagyok kicsi :) A lényeg, hogy bent minden rendben van :)
32hkm, 105cm haskörfogat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!