Hol érdemes babakocsit nézni illetve babakelengyét vásárolni?
Ezek egy részen vannak:
www.bebibolt.hu
Szerintem a legjobb. Belvárosban van, parkolás az üzlet előtt, de fizetős. Mária nagyker van kiírva.
Tőle pár száz méterre a Lehel oldalában van mégegy,
Tovább a Váci úton, ha menntek:
Bippa kft. nagyon jó szintén, látom már írták, de kicsit kiesik.
Zuglóban Minimanó, de már drágább. Aventes cuccok jó áron vannak. Nagyobb tételnél lehet alkudni. Legalábbis nekünk sikerült (babakocsiból). www.minimano.hu
Mi a nagyobb dolgokat a bippánál vettük, az előző válaszoló linkjén megtalálod, Lőrincen van.
Vecsésen is voltunk, de ott nem találtam azt amit szerettem volna, elég kicsi hely.
A soroksári úton van a babyoutlet, illetve az asti bababolt, ahol még szét lehet nézni.
Nekem most a Nr. 1. bababolt, ahol szintén csak mostanában voltunk, de valószínúleg oda fogok járni, ha kell valami, az a visegrádi és balzac u. sarkán van a nyugatinál.
Mondjuk a nagyobb dolgok árait nem néztem, mert nekünk már megvolt, de kismamacuccoktól kezdve, a játékokig, csörgőkig, babakocsicsörgőig minden van. Szerintem árban sem a legdrágább. Mi most a játékok miatt mentünk, mert sehol máshol nem találtam olyan játszószőnyeget, forgót, csörgőt, ami árban nincs elszállva, mégis jó minőségű. És 5% kedvezményt adnak már az első vásárlásból is + törzsvásárlóit.
En is koszonom a valaszokat.:)
18 hetes km
Szia!
A bippa Kft. tényleg jó, bár kiesik.Ott nagyobb dolgokat érdemes venni.De van minden ami kell. Ami a nyugatinál van azt is tudom ajánlani. Mi a babaszafariban vettük a babakocsit, ott szerintem csak azt érdemes.
Jó vásárlást!! : )
Én is február elejére várom a babaát!!!! : ) Te mikorra vagy kiírva? Ha van kedved írj! : )
Én mindent itt vettem:)illetve veszek.Szintén februárra várom a picúrt.:)
Kellemes babavárást!
2.5 éves anyuci
26+2 kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!