Névválasztás! Nektek melyik tetszik?
A mai uhn tudtam meg a baba nemét, kislány lesz :) A nevekkel viszont gondban vagyunk, sok tetszik, épp ezért is szeretném, hogy ti mondjatok véleményt.
Tetszik az Alíz, a Kíra, a Darinka, a Borbála, a Zsófia, a Lara, a Jázmin, a Zselyke és a Janka is, a vezetéknév pedig Bogdán. (két néven is gondolkozunk, olyan tippek is lehetnek ezek közül)
Előre is köszönöm szépen ha irtok :)
12hkm
Alíz nekem nagyon erőltetett.
Kíra NEKEM kicsit kisebbségi. 4 Kíra nevű roma lányt ismerek.
Darinka szörnyű. Akkor már inkább Dária.
Borbála öregasszonyos.
Zsófia tetszik,csak már elcsépelt.
Lara nagyon tetszik,de csak második névnek adnám.
Jázmin nálam tuti befutó.(Ebben van egy kis elfogultság,mert a kislányomat is így hívják.)
Zselyke is nagyon nagyon tetszik!
Janka nem rossz,de nem adnám
Így kimondva a Bogdán Jázmin Lara is,meg a Bogdán Zselyke Lara is túl dallamos. Így én vagy a Bogdán Jázmin nevet adnám,vagy a Bogdán Zselykéhez,de (érthető okokból) nekem a Jázmin fele húz inkább a szívem.
26L
A kedvenc nevem a Borbála, a kislányomat, ha lesz, így fogják hívni :)
Bogdán Borbála - szerintem rendben van. Még a Zsófia, az Alíz és a Janka is tetszik.
minden bokorban van egy jazmin elcsepelt nagyon gyakori nev inkabb ne.
erdemes megnezni a nev top 100 mielott nevet adsz a Jazmin az elso 3 kozott szerepel tehat lesz vagy 5 az oviban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!