Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vitamint lehet szedni...

Milyen vitamint lehet szedni a fogamzás előtti, alatti időszakban? Én ma GRAVIDA-t vettem. Volt idén 2 vetélésem, szeretném, ha 3. nem lenne.

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Az is jó, de a kutatások szerint a Femibion a legjobb. Hanyadik héten történt a vetélés, ugyanakkor vagy más időpontokban. Sok erőt Neked, biztos a 3. sikerülni fog! :)
2009. nov. 16. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt egy vetélésem két hónapja, az orvos azt javasolta, hogy folsavat és C vitamint szedjek csak, de amint pozitív lesz a tesztem, azonnal menjek és akkor majd feltuningol :) Ez nem tudom, milyen gyógyszereket/vitaminokat jelent majd, de remélem, mielőbb megtudom... :)
2009. nov. 16. 17:18
 3/10 A kérdező kommentje:
mindegyik a 8-9. héten történt. mi az a Femibion? Az mire hat? Elkezdtem ugyan most másodszorra a Duphastont szedni, de nem használt v. túl késő volt már. Nem tudom!
2009. nov. 16. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
A femibion olyan terhesvitamin aminek más az összetétele az első 12 hétben és a 2-3. trimszerben. Ki erre, ki arra esküszik.
2009. nov. 16. 18:31
 5/10 A kérdező kommentje:
A femibiont is lehet a terhesség előtt is már szedni?
2009. nov. 16. 19:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Van tapasztalatotok, hogy 2 egymást követő vetélés után lehet még rendesen lefolyó terhesség? 39 éves vagyok, tudom, hogy az életkor is közrejátszik. Mégis nagyon szeretnénk egy babát.
2009. nov. 16. 19:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem régebben egy méhenkivülim volt. Most sok év múlva megbeszéltük ujra hogy próbáljuk meg. Nem sikerült azonnal így elkezdtem szedni az Elevitet és abban a hónapban egyből sikerült már 21 hetes. De a papirja is írja hogy terhesség elötti hónaptól ajánlott.
2009. nov. 16. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tényleg babát szeretnél, akkor először a női szerveidet kell "helyrehoznod" , azaz megerősítened.

Vásárolj Gynex cseppet. Mi is ezt szedtük a férjemmel, hasonló problémával,2 év próbálkozás után. Segíteni fog.

Sok sikert!

24hetes km.

2009. nov. 17. 06:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyugi.:) 42 evesen, 3 veteles utan vagyok. 18. heten jarok, elso kisbaba.

Ha a kivizsgalasakon tul vagy (verkep, hormonok, genetika, egyeb), es imden rendben akarmelyik terhes vitamin jo.

Amikor pozitiv lesz a teszt, valts: Femibion 800-ra. Es azonnal menj orvoshoz, az elozmenyek miatt azonnal kezd el szedni a Duphastont, es vigyazz arra, hogy a 12, het utan es fokozatosan hagyd abba.

Sok sikert!

2009. nov. 17. 08:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én 4 vetélésen vagyok túl, most az 5. babámmal vagyok 36 hetes. Most szedtem először Femibiont. Már a terhesség előtt elkezdtem szedni a Femibion 800-at, az első 3 hónap után a 400-at. Ez egy olyan terhesvitamin, ami aktív folsavat tartalmaz, amit mindenki szervezete fel tus dolgozni. Ellentétben a "sima" folsavval, amit csak a nők fele tud feldolgozni, ami vetéléshez vezethet. Persze nem azt állítom, hogy biztos emiatt maradt meg az 5. baba, de talán van hozzá köze. Remélem, tudtam segíteni.
2009. nov. 19. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!