Mennyibe kerül a málnalevéltea és pontosan hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Megéri inni? És pontosan mikortól mert mindenki mást ír?
33 hetes kismama
2008. júl. 9. 09:14
1/2 anonim válasza:
Szia. Árát nem tudom már, Bp-en tuti, hogy lehet kapni az Oktogonnál lévő gyógyszertárban, de biztosan sok nagyobb gyógyszertárban, illetve gyógynövényboltban is van. Talán még dm-ben is. Betöltött 36. héttől lehet inni, napi 1-2 csészével. Én 5,5 óra alatt szültem a lányomat, első baba. Amikor beértem a kórházba már 4-5 cm-re ki voltam tágulva. De hogy a málnalevél tea segített-e, nem tudom....
2/2 anonim válasza:
Szia. Bármelyik gyógynövény boltban, herbáriában, de lehet, hogy a gyógyszertárban is. 200 és 250 ft között van egy tasakkal.Inni úgy kell, ahogy az előttem válaszoló leírta.
Én is iszom, kíváncsi leszek vajon lesz-e hatása.
Üdv, 39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!