Ha a méhnyak 1cm re megvan rövidülve, az a szülés közelettét jelzi. Ezzel muszáj feküdni, egy pici séta azért lehet?
Szia!
Nekem a 24. héten rövidült meg a méhnyak, de csak pont a 39. héten indult be a szülés. Nekem nem kellett feküdnöm, csak kímélnem magam (tehát nem emeltem, nem hajolgattam... stb.) Ja és a Magne B6-ot kellett szednem napi 1-2 szemet.
18 hós kislány anyukája
Szia!
Az 1. válaszoló vagyok. Bizony, neked akkor ki is nyílt a méhszájad, akkor viszont tényleg feküdnöd kell!!! Nekem csak 2000 volt az értékem.
Szia!
Igaz én ikreket vártam, de mikor be kellett feködnöm a korházba (34+4hetes voltam) akkor volt 1111az érték. Rá 4napra megszültem. Jobban teszed ha szigorúan pihensz. Naponta egy kis séta nem árt, de az tényleg kicsi legyen. Ha beindulna a szülés sokáig már nem tudnák visszatartani és sok helyen nem is szokták maximum addig amig megkapod a tüdőérlőt és az hat, de nem értem az orvosod sem mert ilyen értékeknél a 32.héten szoktak adni. Jobb félni mint megilyedni elven...
Nem szabad idegeskedni sem, gondolj valami szépre és próbáld hasznosan tölteni az időd. Ez valamivel könyebbé teszi a várakozást!
Nyugodt idket és jó babázást!
7hónapos csajok anyukája
Én 34 hetesen egy ujjnyira nyitva voltam. utána 2-re.
A szülés két nappal a kiírás elött indult csak be, pedig én aztán nem kíméltem magam, mert egy alig 2 éves kicsivel egyedül voltam otthon.
De ez mindenkinél más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!