Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a méhnyak 1cm re megvan...

Ha a méhnyak 1cm re megvan rövidülve, az a szülés közelettét jelzi. Ezzel muszáj feküdni, egy pici séta azért lehet?

Figyelt kérdés
azt mondta az orvos,amig tart a méhnyak,addig ok.ha nem tart beindul a szülés.de vajon meddig tud igy tartani?valakinek volt már igy?és ha ez miatt beindulna a szülés,ilyen helyzetben is vissza tudják tartani?32 hetes
2009. nov. 16. 14:36
 1/7 A kérdező kommentje:
az érték 1110 a méhszáj.
2009. nov. 16. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 24. héten rövidült meg a méhnyak, de csak pont a 39. héten indult be a szülés. Nekem nem kellett feküdnöm, csak kímélnem magam (tehát nem emeltem, nem hajolgattam... stb.) Ja és a Magne B6-ot kellett szednem napi 1-2 szemet.

18 hós kislány anyukája

2009. nov. 16. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát nem csak a méhnyakad van megrövidülve, hanem a külső, és a középső méhszáj is nyitva van. Ezt nem mondta a dokid? Szerintem szigorú fekvés, nagyon nem lenne jó, ha most beindulna a szülés. A magnézium tényleg hasznos lehet! Szerintem szexelni sem kéne már!
2009. nov. 16. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az 1. válaszoló vagyok. Bizony, neked akkor ki is nyílt a méhszájad, akkor viszont tényleg feküdnöd kell!!! Nekem csak 2000 volt az értékem.

2009. nov. 16. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz én ikreket vártam, de mikor be kellett feködnöm a korházba (34+4hetes voltam) akkor volt 1111az érték. Rá 4napra megszültem. Jobban teszed ha szigorúan pihensz. Naponta egy kis séta nem árt, de az tényleg kicsi legyen. Ha beindulna a szülés sokáig már nem tudnák visszatartani és sok helyen nem is szokták maximum addig amig megkapod a tüdőérlőt és az hat, de nem értem az orvosod sem mert ilyen értékeknél a 32.héten szoktak adni. Jobb félni mint megilyedni elven...

Nem szabad idegeskedni sem, gondolj valami szépre és próbáld hasznosan tölteni az időd. Ez valamivel könyebbé teszi a várakozást!

Nyugodt idket és jó babázást!

7hónapos csajok anyukája

2009. nov. 16. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 34 hetesen egy ujjnyira nyitva voltam. utána 2-re.

A szülés két nappal a kiírás elött indult csak be, pedig én aztán nem kíméltem magam, mert egy alig 2 éves kicsivel egyedül voltam otthon.

De ez mindenkinél más...

2009. nov. 16. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett végül?
2022. szept. 16. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!