Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Margit kórházban volt valaki...

Margit kórházban volt valaki 4d-n?

Figyelt kérdés
Meg voltatok elégedve? Rendesek voltak? Alaposak?
2013. nov. 7. 13:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

Én 3 éve voltam ott 4D-n.

Nagyon megvoltam elégedve.Egy kedves hölgy csinálta, igazi baba mozi volt.Ahogy fekszel kényelmesen lehet nézni nagy LCD tv-n a babát.Kellemes a környezet is.Nekem minden kérdésemre válaszoltak, és a kéréseimet is teljesítették.Mittudom én tovább akarsz gyönyörködni a pofijában..:)

Bent voltunk szerintem vagy 40 percet, így elég alapos volt.Én a 30. heti UH vizsgálattal egybekötve csináltattam.Adnak DVD-t, meg CD-t tele képekkel, és 1 nagyon jó képet adnak kinyomtatva, amit te választasz.

A 2. terhességemnél máshol csináltattam, de akkor csalódtam egy kicsit.Így valamennyi viszonyítási alapom van.És ezek alapján csak ajánlani tudom!

2013. nov. 9. 22:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi most voltunk, idén. 3x is elmentünk, nagyon alaposak és kedvesek voltak. Nagyon meg voltunk elégedve. Ha jön a második babánk, akkor is ide megyünk,az biztos :)
2013. nov. 9. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!