Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek van. Milyen gyakran...

Akinek van. Milyen gyakran használja a magzati szívhang hallgatóját? Naponta, kétnaponta, hetente? Mindig megtalálod az édes zakatolást? És ha igen, akkor az biztos a baba szíve, vagy a köldökzsinór?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6 ezer forintért ha jól működik akkor engem érdekelne, de sajnos az e-mail cím amin regisztráltam ezen az oldalon már nem működik. Hol tudlak elérni!
2009. nov. 19. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
bejelölöm és akkor tudsz irni!
2009. nov. 19. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is használom a 22. héttől mert volt egy 12 napos időszakom amikor nem éreztem a mozgását és sík ideg voltam. Csak akkor veszem elő, ha tényleg gyanusan nem mozog aznap. De a 39. héttől már minden este meghallgatjuk a szívét mert izgulunk nagyon érte. Mindig sikerül megtalálni a szívét mert az enyém digitálisan kijelzi a szívritmusát... és közben egy kis szívecske dobog jelzésként, hogy jó helyen vagyunk. Max 15 másodpercre zaklatjuk őt aztán alvás van, már megszokta ő sem morgolódik közben (eleinte nem volt oda érte , de mi is sokat bénáztunk mire megtaláltuk a szívét!)
2009. nov. 19. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Én megkérdeztem a dokit, mielőtt elkezdtük használni. azt mondta, hogy nem az a lényeg, hogy hetente hányszor, hanem az, hogy mennyi ideig "zavarod" a babót. Azt javasolta, hogy amint megvan a szívhang, ,megnyugodtunk, akkor ne hallgassuk tovább. A tv, mobil, egyéb zaj is zavarja, de ha megszületik, akkor sem lesz burokban, úgyhogy kb. 20-30 másodpercnyi hallgatózástól nem lesz semmi baja. Mi teljesen rendszertelenül, de általában 3-4 naponta hallgattuk a 12. héttől, amióta érzem, azóta néha csak azért hallgatom meg, hogy hol a szíve, hogy helyezkedik el, vagy nem mocorog egy ideig és megnyugtatásképpen.

Jó hallgatózást és minden jót!(-: 31 hetes kismami.

2009. nov. 19. 16:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet összekeverni a 2 hangot. a babáé 140-160 között zakatol, mint a gyorsvonat(-: Én soha nem tévesztettem össze semmivel, főleg miután már egyszer hallottam.
2009. nov. 19. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!