Aranyérre jó tipp terhesség elején?
Figyelt kérdés
Még csak 7hetes vagyok,de iszonyú székrekedésem volt 1hete és azt hiszem meg lett az eredménye.Fájni nem fáj,csak viszket.Mit lehet használni,hogy elmulassza?Mikor múlik el egyáltalán?:/2013. nov. 6. 21:24
1/6 anonim válasza:
Menj el házi orvoshoz és ír fel rá kúpot! Ha pl vérzik akkor beutalo és irányaz erre szakosodott doki! A terhesség-szülés valószínűleg ront a helyzeten! Jo bulast!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Orvoshoz mindenképp el kell mennem vagy elég ha kérek rá valamit a gyógyszertárban?
2013. nov. 6. 21:53
3/6 anonim válasza:
En kamillás kupot kaptam, nem tudom, hogy vény koteles-e! Biztosabb az orvos hisz babát vársz és tudja a legjobban mi a jó és ha jól emlékszem kevertetni kell a kúpot! 1es vagyok
4/6 anonim válasza:
Ha nem olyan nagy a gáz, akkor a Sperti kúp és krém használható terhesség alatt - a háziorvos is ezeket fogja adni. Én voltam a 20. héten proktológusnál, annyira kijött. Venoruton krémet és tablettát kaptam rá - ha nagy a gáz, akkor ez is hasznos lehet. Minden vénynélküli készítmény és sajnos nem olcsó.
Terhesvitamint szedsz-e? Mert attól nagyon szuper kis székrekedése lesz az embernek, ha van hajlama:( Nálam akkor oldodott meg, amikor leálltam vele.
6/6 anonim válasza:
Egy szakember nekem a lioton gélt ajánlotta, ami nekem bevált, mert a többi nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!