Szerintetek hívjam fel a terhesgondozót?
Hát ha nagyon rossz, viszket, akkor menj be.
De nekem is szinte a 20 héttől elkísért kb a 30. hétig, ha nem tovább, úgyhogy a többedik alkalom után, ha pár nap múlva úgyis kellett menni, akkor kivártam...
De ha olyan véreske vakarós, akkor biztos mennék... :)
Jobbulást!
Szerintem is próbáld meg a LACTOFEEL hüvelygélt
Én pont így jártam. Nem viszkettem, csak ilyen folyásom volt, a doki sem kért tenyésztést, hanem egyből gombára írt kúpot. El is használtam, változás nem történt. Következő hónapban, amikor mentem megint felírta. Már kezdett nagyon elegem lenni. Változás megint nem volt, viszont a második adagnál elkezdett rózsaszín folyásom lenni. Fel is hívtam, hogy ilyenkor mi van. Mondta, hogy a kúpoktól van, hogy felmarta a nyálkahártyát, most pihentessük kicsit, hagyjam félbe a kezelést. Mondta, hogy vegyek lactofeelt és használjam pár napig. Megvettem, elkezdtem használni, ahogy írva volt, és utána érdekes módon semmi bajom nem volt....
Szóval szerintem próbálj rá te is, terhesség alatt is lehet nyugodtan.
És egyébként is természetes a bővebb folyás a terhesség alatt. Időszakonként változott még az állaga is, volt amikor teljesen vizes volt, volt amikor fehér. Egyébként én úgy tudom, hogy az a folyás, ami a fehérneműn fehér foltot hagy, az nem fertőzéstől van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!