Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges? Igazat mondott a...

Lehetséges? Igazat mondott a nőgyógyász? (többi lent

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom azt mondta,hogy ha itthon hallgatom a baba szívhangját attól meg süketülhet,hallás károsodást szenvedhet. Angel sounds szívhang hallgató készülékem van.
2013. nov. 6. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen marhaságot még nem hallottam, a védőnő is azzal hallgatja. Viszont lehet, hogy riasztásképp mondta. Hülyeség hallgatni, mert ha nem úgy fordul, nem hallod, akkor csak parázol. Élvezd a terhességet és hagy a babát nyugodtan.
2013. nov. 6. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ez butaság
2013. nov. 6. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Valószínű maradi a nőgyógyászod, aki nem nézi jó szemmel, ha a kismamák ma már önállóbbak, tudatosabbak.

Persze, hogy hülyeség, hisz akkor elég sok mindentől megsüketülne, ha kicsit közelebbről hall hangot. Mondjuk ha a párod a hasadhoz beszél, vagy énekel...vagy akármi:)

2013. nov. 6. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
nem igaz. de az is tény, h orvosi indok nélkül nem kell állandóan a mérleget nézni, vérnyomást mérni és a baba szívhangját lesni. hidd e, h ha átesel a ló túloldalára, az többet árt, mint használ.
2013. nov. 6. 13:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. : ) mert az elején hallgattuk a párommal a pici szívét,mivel nekünk az előző elment és ettől féltünk,félünk.

És azért meg nyugtat a tudat ha halom a kis szíve dobogását.

Nekünk nem valami mozgás bajnok mostanában.

Az elején még egyfolytában rúgót. most már csak délbe meg este egy picit.

2013. nov. 6. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem most kb. egy hetéig alig mozgott. Meg voltam nagyon ijedve, de igyekeztem nyugtatgatni magam, hogy nincsen semmi baj. Mit nem adtam volna, akkor egy ilyen gépért. :) Most két napja beindult a gyermek, szerencsére. :)

26hkm

2013. nov. 6. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a keszulek van. az orvos nem mondott ilyesmit. Eleinte hallgattam mig nem ereztem a mozgasat, de ha mozog akkor nem hallgatom / zavarom ot feleslegesen. Az orvos azt mondta legalabb 10-szer erezni kell napjaban h mozog. En ezt nezem.
2013. nov. 6. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Az van az Angelsounds tájékoztatójában, hogy jelenlegi tudásunk alapján semmilyen magzatkárosító hatása nincsen. Persze ez a mondat nem zárja ki azt, hogy lehetnek olyan káros mellékhatásai amelyekről egyelőre nem tudunk. Minden esetre egy percnél tovább nem ajánlják a használatát egy alkalommal.Az orvosod azér bolond, mert honnan tudja, hogy pont ettől a dopplertől süket lesz a baba? Tudja bizonyítani? Egyáltalán van olyan gyerek, aki bizonyítottan ettől lett süket, vagy nagyotthalló?
2013. nov. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!