S. O. S. Szerintetek ma meglesz a baba? És mennyi ideig lesz inkubátoros? Fog tudni lélegezni?
A szülés körülményei sok mindentől függnek, arra nem tudok válaszolni. A babával kapcsolatos dolgokra jobban.
Én is 33 hetesen szültem meg a kislányomat. Neki nem volt rendben a légzése, mert éretlen volt a tüdeje és tüdőgyulladást is kapott. Ő 8 napig volt inkubátorban, légzéstámogatásra szorult. Aztán szép lassan elhagyták neki, és mivel a tüdőgyulladására kapott antibiotikumra jól reagált, gyorsan rendbe jött. Összesen 2,5 hétig voltunk a koraszülött osztályon.
Volt ott másik ennyi időre született baba, neki nem volt semmi gond a tüdejével, szépen lélegzett egyedül. Neki a súlya volt nagyon pici, azért maradtak tovább bent.
A szoptatás tényleg nagyon fontos, nekik az anyatej mindennél többet számít. Eleinte nem tudott annyit szopizni amennyi kellett volna neki, ezért pótolták szondán keresztül.
Egy 33 hétre született babának minden esélye megvan az egészséges életre. A PIC-en pedig mindent meg fognak tenni érte.
Melyik városban születik a baba?
Nekem nincs tapasztalatom,de nagyon sok sikert és egészséget viszont tudok kívánni :)
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!