Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már nem értem, hány hónapos...

Már nem értem, hány hónapos terhes is vagyok? Összezavarodtam! 22 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Itt sokan kérdezték már ugyan ezt,de a válaszok is eltértek egymástól,sokféle magyarázatot láttam.Most voltam a védőnőnél,kérdeztem,mikor leszek a 6.hónapban,azt mondta,majd csak decemberben.Akkor leszek 26 hetes.De itt olvasom,meg sok baba portálon,hogy átlagosan a 24.héttől számolják.Akkor most hogy is van ez?Ha a terhességi hetek és hónapok ugyan annyi mindenkinél,akkor miért nem lehet általánosan meghatározni,hogy hányadik héttől kezdődik az x vagy y. hónap?Sokan kérdezik ezt,köztük én is,mert homályos a dolog,ugyanis mindenki mást mond.Valaki segítene?
2013. nov. 4. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja es a vedonod azt mondta 26 hetesen leszel 6 honapos. Ez igy igaz. Akkor leszel 6 honapos
2013. nov. 4. 12:50
 12/17 A kérdező kommentje:

Húúú,ez komoly!A mindenit,akkor azt hiszem a 24. héttől számolandó 6. hónap a nyerő,abból több van! :)

Ezek szerint 2 hét múlva belépek a 6. hónapba!

Köszi mindenkinek,aki írt!

Ja,de akkor viszont már novemberben 6 hónapos leszek,nem csak decemberben.A védőnőmnek szóljak vajon? :D

/Mentek a zöld kezecskék minden nyomozónak :) /

2013. nov. 4. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
hűha.. Ez nekem is bonyolult,pedig ezen nem is gondolkoztam még. Az a legtisztább ha csak a heteket számoljuk. Én legalább is azt számolom. De én akárhogy nézem mivel 20 hetet töltöttem tnap, így tnap léptem be az 5. hónapba. :D
2013. nov. 4. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
És kedves 10-es, akkor a négy hét 1 nap, 2 nap, 3 nap stb, az hanyadik hónapnak felel meg? Mi van a betöltött negyedik és a betöltött ötödik hét közötti héttel?
2013. nov. 4. 13:10
 15/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. A négy hét egy nap, akkor az egy hónap és egy nap, vagyis a második hónapban van valaki olyankor? Így lehet érteni?
2013. nov. 4. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Igen ha valaki a 4+1 vagy 4+6 az a betoltott elso honap, vagyis a masodik honapban van a kismama.

Nekem ezt egy doki magyarazta el .

2013. nov. 4. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, amikor betöltöd az 5. hónapot, akkor lépsz a hatodikba, tehát mondjuk ha 5 hónapos és két napos terhes vagy, azt lehet úgy is mondani, hogy 6. hónapos. (5-t már betöltötted, 6-at még nem.)
2013. nov. 4. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!