Nem tudtam feltenni a canesten kúpot, mert fájt, másnak is volt ilyen?
Figyelt kérdés
A dokim helyi ecsetelés után javasolta hogy tegyek fel canesten kúpot,mert kicsit viszketett,de nem ment mert úgy fájt,és megnéztem tükörrel a hüvelyem,és be volt dagadva a hüvely felett oldalt.Most furán hangzik de olyan mintha nem lett volna hüvelybemenet.
Másnál is volt ilyen terhesség alatt?
Most reggelre elmúlt.
Szerencsére már nem viszket szóval lehet jobb is hogy feleslegesen nem szedtem el,de megijedtem.
26hkm
2013. nov. 4. 07:16
1/2 anonim válasza:
Igen! Borzalmas nagyon! Vizezd be nyugodtan kicsit, attól elkezd olvadni, krémesebb lesz és sikerülni fog! :-) És forgatni kell kicsit a hüvelyben, mire megtalálod a helyes állást ahhoz, hogy könnyen menjen a felhelyezés :-) Sajnos attól hogy a viszketés elmúlt még a gomba ott van valószínűleg, ezt tapasztalatból mondom, szóval próbáld meg a fenti módszerrel!
2/2 A kérdező kommentje:
B is vizeztem,de ugy se ment.Egyszerüen nem tudtam hova felnyomni,úgy be volt oldalt duzzadva.
2013. nov. 4. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!