Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ételeket kívánsz/kívánt...

Milyen ételeket kívánsz/kívántál a terhességed alatt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

12 hetes vagyok.sok sósat és savanyut eszek.néha meg tudom enni a csokikat is,de azt annyira nem.sütit meg szinte egyáltalán nem eszek.am a banán,kivi,eper és mandarin is nagyon bejön nálam.

és te?

2009. nov. 15. 17:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor ettem körtét krémsajttal :) amit előtte soha:)
2009. nov. 15. 17:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A lányommal első trimeszterben, csak az üveges lecsót, é s a paradicsomlét ittam!De rengeteget!Aztán átváltott az édességre !töménytelen mennyiségű rizses csoki, és rengeteg nutella!Volt hogy egy éjjel megettem 1 üveggel!Most ismét kismama vagyok, 10 hetes, inkább az édeset kívánom reggel, este felé inkább a sós leveseket!
2009. nov. 15. 17:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első fiamat mikor vártam, akkor töménytelen mennyiségű chilis babot ettem steak-el, se előtte se utána, valamint kínai kaját ettem halomszámra, na és a kakaós palacsinta volt még az ász. Mikor a második fiamat vártam, rá se tudtam nézni a kínai kajára, ellenben a sütemények és a csoki vagonszámra jöhettek.

Szülés után újra megkívántam a kínai kaját.

Érdekes az ízlés terhesség alatt.

2009. nov. 15. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kovászos uborkát és paradicsomot ettem,pedig előtte egyiket sem szerettem :D Ja és a sajtos párizsi az mindennapos volt,a terhesség alatt egyfolytában kívántam,pedig annyira nem is voltam oda a felvágottakért terhesség előtt. :))
2009. nov. 15. 18:01
 6/15 A kérdező kommentje:

Az első terhességem alatt gyümölcsöket kívántam,főleg az epret,meg a sört a jó melegbe.Most annyira még nem vagyok kívános,mindig valami mást ennék.Egy ideje főtt kukoricát,és most dinnyét.

Köszi az eddigi válaszokat,várok a többit is!

2009. nov. 15. 18:05
 7/15 anonim ***** válasza:

A kisfiamnál savanyú uborkát ettem tejbegrizzel de minden nap:)A napi 1kg őszibarackról nem is beszélek.Most az első pár hónapba paradicsom levet ittam utána pedig sütis lettem de a csokit nemkérem.Narancsot eszek még minden nap.

27 hetes km

2009. nov. 15. 18:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsere nem vagyok kivanos.

Viszont imadom a magyaros eteleket.

Kulfoldon elek, es sajnos itt semmi nem olyan mint otthon.

A halaszle a kedvenc etelem, igy amikor otthon voltunk 1 hetet 2szer is fozott anyosom :D

Az elso trimeszterben szinte semmit nem ettem, mert hanyingerem volt.Csak a hideg szensavas nagyon savanyu viz ment le a torkomon.

Minden ami edes volt oklendezest valtott ki.

Elofordult, hogy az illata is.

Szerencsere mar semmi bajom es eszem normalisan.

Imadom a gyumolcsoket es a leveseket.

Eddig sem voltam nagy husevo, most szinte keptelen vagyok megenni.

25 hetes kismama

2009. nov. 15. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ui: lanyunk van a pocimban
2009. nov. 15. 18:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

26 hetes vagyok es tomenytelen mennyisegben eszem a paradicsomlevest. Johet a hazi, a tasakos, a konzerv barmi csak paradicsomleves legyen. :) Neha eszem melle vajaskenyeret de semmi mast nem kivanok. Ez tart mar majdnem egy honapja. Neha megkivanom a kiwit, azt altalaban reggelire szoktam enni, de ebedre meg vacsira paradicsomlevest. Egyszeruen nem kivanok semmi mast. A babank neme meglepetes lesz, nem szeretnenk tudni elore.

Boldog babavarast kismamak!

2009. nov. 15. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!