Fennáll a lehetősége annak, hogy teherbe esek? A ciklusom 10. napján voltunk együtt párommal, gumit használtunk, ami azonban elszakadt. Ciklusom 28 napos. Már van egy kisfiúnk, jelenleg nem is tervezünk kistestvért.
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 19:47
11/14 anonim válasza:
Szia. Nekem is 28 naposak a ciklusaim. Nekem 12 napon van tüszőrepedésem. Szerintem van esély rá, hogy teherbe esel.
Kívánom a legjobbakat.
12/14 Vilcsianyuja válasza:
Azért nem olyan hatalmas az az esély a teherbeesésre, bár kétségtelenül nem nulla. Mást nem tehetsz, mint kivárod a következő vérzésedet. Addig annyit tudtok tenni a pároddal, hogy átgondoljátok és átbeszélitek, mit tesztek, ha véletlenül mégis teherbe esnél, és ha ezt előre meg tudjátok beszélni, talán nyugisabban telik az a pár hét. Még az is lehet, hogy annyit agyaltok rajt, hogy megjön a kedvetek a kistesóhoz :)
13/14 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett, 10.napon voltam együtt párommal.(előtte egy hetes antibiotikumos kezelés).
Már most 30hetes terhes vagyok. Szóval van rá esély, hogy tehes vagy.
14/14 anonim válasza:
Azt hittem, csak tinik körében terjed, hogy a mosakodás segít bármin is...
Simán besikerülhetett. Tabletta hiányában más nem marad, mint várakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!