A hasatok melyik részén éreztétek először a baba mozgását?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 15 hetes. Az elmúlt pár napban egyszer-egyszer éreztem olyat, mintha valaki belülről az ujjával finoman megbökne. De nem vagyok benne biztos, hogy ez a baba... Azt olvastam, hogy ebben a hétben a méh teteje a szeméremcsont és a köldök között van. Viszont én ezeket a "pöpögéseket" a köldököm alatt, vagy srégen alatta érzem az "uszógumimon." Ez feljebb van, nem?
Ez lehet a gyerkőc?
2013. nov. 3. 19:02
1/10 anonim válasza:
Kb én is 15 hetes voltam és egészen lenn, jobb oldalt a szeméremcsontomnál éreztem elsőnek. :-)
2/10 A kérdező kommentje:
Hmmm... igen, a cikk szerint is ott van a méh egy része, ott kellene érezni. Hát akkor várakozok tovább. :(
2013. nov. 3. 19:21
3/10 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem attól még Te is a babát érezted, mert nálam sokszor becsapós volt az, hogy hol éreztem a mozgását. Úgy gondolom, csak a köldököd alatt érezted, de valóban lentebbről jött a mocorgás. :) Erre később jöttem rá én is. Amúgy én a 15. hét körül pici buborékolásokat éreztem, mintha apró lufik pukkantak volna ki :)
4/10 A kérdező kommentje:
Iiiiigen, valami olyami! Mintha a hasfalamnak nekiszállna egy buborék és szétpattanna!!!
2013. nov. 3. 20:24
5/10 A kérdező kommentje:
Az elmúlt héten 3 alkalommal 1-1 ilyet éreztem. De ma este, amióta itt ülök többször érzem.
2013. nov. 3. 20:25
6/10 anonim válasza:
Szia, biztos, hogy a kisbabádat érzed, és szerintem mindenki máshol érzi, nem vagyunk egyformák. :-D Én most csütörtökön éreztem először, és össze sem lehet téveszteni semmivel. Nekem is "jönnek" a kis buborékok, és annyira jó. :-D
7/10 A kérdező kommentje:
De örülök!!!
köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 3. 21:21
8/10 A kérdező kommentje:
#6 boldog babavárást!
2013. nov. 3. 21:21
9/10 anonim válasza:
ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, én is eléggé lent éreztem először, viszont most már, hogy egyre többet mozog (vagy többször figyelem) attól függ, hogy milyen pozícióban vagyok, de az esetek többségében én is a köldököm alatt érzem a babát. utolsó voltam
10/10 anonim válasza:
Köszönöm :-D Neked is boldog baba várást. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!