Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen nem korai a joslo...

33 hetesen nem korai a joslo fajas? Mikor fogok szulni akkor remelem meg van idom?

Figyelt kérdés
altalaban reggelente jelentkezik ez az erzes olyan mint akinek meg akar jonni ugye ez az az joslo fajas?
2009. nov. 15. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen ez az, általában a poci is bekeményedik közben, de a nap bármely szakában érezheted. Az, hogy mikortól érzed a jóslókat, egyáltalán nem befolyásolja vagy jelzi a szülés idejét. Egyébként a méh egész terhesség idején végez ilyen mozgásokat, csak amíg kisebb a terhesség, nem érezhető. Ez természetes dolog, a méh csak edz a szülésre. Én már kb félidőtől éreztem és csak a 38. héten szültem. (4. baba, így jó, hogy eddig bent maradt - a méhszáj is nyitva volt a 24. héttől)
2009. nov. 15. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:

szia

kb a 30. héttől voltak josló fájásaim, a 34. héten jobban elkezdett fájni a hasam azt hittem ez is josló, de azért fel hívtam a dokimat, aki beküldött a szülészetre.

pont időben mentem mert elkezdett megrövidülni a méhnyak 5 percesek voltak a fájások 1 hétig bent voltam vissza tartáson.

40. hétre szültem, indított volt.

Azért ha erősebbek ezek a fájások menj be a kórházba nézesd meg magad max haza küldenek, nem árt az óvatosság.

2009. nov. 15. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:

30. héttől volt jóslóm, 39. héten progis császárom volt, mert nem fordult meg a babám, de még akkor is teljesen zárt voltam. Szedj kicsit több magnéziumot, de amúgy normális, ne aggódj!

Szép babavárást!

2009. nov. 15. 18:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen normálisak ilyenkor a jóslófájások, emiatt nem kell aggódnod. Abban az esetben, ha görcsöl is alul a hasad, az már nem igazán jó, sajnos nálam ez is volt, ezért a dokim a napi 1200 mg. magnéziumot felemelte 3000 mg-ra.

Már nem görcsölök, csak keményedek, naponta többször is, de ez már benne van.

34 km

2009. nov. 15. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!