33 hetesen nem korai a joslo fajas? Mikor fogok szulni akkor remelem meg van idom?
szia
kb a 30. héttől voltak josló fájásaim, a 34. héten jobban elkezdett fájni a hasam azt hittem ez is josló, de azért fel hívtam a dokimat, aki beküldött a szülészetre.
pont időben mentem mert elkezdett megrövidülni a méhnyak 5 percesek voltak a fájások 1 hétig bent voltam vissza tartáson.
40. hétre szültem, indított volt.
Azért ha erősebbek ezek a fájások menj be a kórházba nézesd meg magad max haza küldenek, nem árt az óvatosság.
30. héttől volt jóslóm, 39. héten progis császárom volt, mert nem fordult meg a babám, de még akkor is teljesen zárt voltam. Szedj kicsit több magnéziumot, de amúgy normális, ne aggódj!
Szép babavárást!
Szia!
Teljesen normálisak ilyenkor a jóslófájások, emiatt nem kell aggódnod. Abban az esetben, ha görcsöl is alul a hasad, az már nem igazán jó, sajnos nálam ez is volt, ezért a dokim a napi 1200 mg. magnéziumot felemelte 3000 mg-ra.
Már nem görcsölök, csak keményedek, naponta többször is, de ez már benne van.
34 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!