Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindig leszáll a has szülés...

Mindig leszáll a has szülés előtt? Nekem pici a pocakom, kapok levegőt, de középen van a hasam.9 hós kismami!?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül megy le a has. Nekem egyáltalán nem szállt le.
2009. nov. 14. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem se szállt le a pocakom,sót az arcom se torzult el,az orrom nagyobbodott meg.joslóim se voltak,szóval nálam semmi olyan nem volt ami azt gyanítaná,hogy szülni fogunk.és időbe szültem,utolsó nap még pörögtem mint egy búgócsiga.
2009. nov. 14. 19:00
 3/4 anonim válasza:
10 hetes a babám. A szülőágyon ücsörögtem és még akkor sem volt lent a hasam... szülés közben forognom kellett, hogy kibújjon a kisasszony :-)
2009. nov. 14. 23:21
 4/4 anonim válasza:
Ja, és jóslóm sem volt, csak elfolyt a víz és rá 12 órára megszületett a kislányom. Fájások sem voltak, oxitocynt kaptam, attól jöttek a laza 5 percesek.
2009. nov. 14. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!