Ismertek olyant, akik idősen vagy fiatalon vállalták be a gyerek vállalást?
21 évesen szültem.
26 idős?? Ilyenről sem hallottam még.
Ismerek 16 alattit és 40 felettit is.
Mindketten peldasan nevelik a gyereket.
Én 40 évesen - mindennek érzem magam csak idősnek nem! Akkor kell gyereket vállalni, amikor a nap 24 órájában biztos vagy benne, hogy akarod. Persze előre senki sem tudja, hogy mire vállalkozik, de egzisztenciálisan, érzelmileg és a párkapcsolatban is fel kell készülni rá.
Mi egészségesen, fizikailag fitten, túlsúly nélkül vágtunk bele, soha nem fogyasztottunk alkoholt, nem dohányoztunk. A próbálkozás második hónapjában terhes lettem. Már most imádom a gyerekem, de elmondhatatlan az öröm, hogy látom az apján, hogy pontosan annyira várja és szereti, mint én. Számomra kornál sokkal fontosabb volt, hogy ez meglegyen - én apa nélkül nem vállaltam volna.
Nem tudom, miért kérdezed, túl fiatal vagy túl idős vagy?
Mi fiatalon biztosan nem válltunk volna, anyukám 21, anyósom 19 évesen szült - nem véletlen, hogy egyikünk sem akart gyereket korán.
Ennek ellenére nem ítélek el senkit, aki fiatalon vállal gyereket - lehet jól csinálni 20 évesen és lehet rosszul 40 évesen is. Inkább a stabil párkapcsolatot, 2 szerető szülőt tartom fontosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!