Öt, hat vagy hat hetes terhesek, mekkora hasatok van? Én vékony vagyok, hasam sosem volt, most meg nem látom a lábfejemet, ha lenézek! Ti? : )
Ez még csak puffadás.Gondolom az első babádat várod,nálam például 9-10 hetesen oriási hasam volt,bár én már a harmadik babámat várom és az orvosom szerint hamarabb és gyorsabban nyulnak meg a szallagok és nem a baba mérete miatt nagy. Nyugika,pár hét alatt elmulnak a puffadások,de valóba ilyenkor még nem akkora a méhed,hogy látszodjon. Boldog babavárást!
21km
Ha első terhességed, akkor a hasadat nyomod ki, azért nem látod a lábfejedet. Vagy nagy a melled. Vagy felfelé nézel. :-) De nagy hasad még nem lehet, a baba még rizsszemnyi, a méhed meg max tyúktojásnyi.
Többedik terhességnél korábbankezd megmutatkozni a has, lehetséges, hogy már a harmadik hónapban látszik.
Én se vagyok éppen túlsúlyos, M-es volt a méretem a terhesség előtt. Most az 5. hónapban járok, és ha lenézek, minden további nélkül látom a lábfejemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!