Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Öt, hat vagy hat hetes terhese...

Öt, hat vagy hat hetes terhesek, mekkora hasatok van? Én vékony vagyok, hasam sosem volt, most meg nem látom a lábfejemet, ha lenézek! Ti? : )

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én borzalmasan felpuffadtam, már a 7. hétben azt kérdezték hogy na mikor jön a baba én meg nem mertem megmondani, hogy még nagyon sokára :-))), vennem kellett terhesnacit mert semmibe sem fértem bele. Nyugi teljesen normális dolog ilyenkor a puffadás, sőt nekem még hasmenés is társult hozzá, mégis úgy néztem ki, mint egy 7 hónapos.
2009. nov. 14. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez még csak puffadás.Gondolom az első babádat várod,nálam például 9-10 hetesen oriási hasam volt,bár én már a harmadik babámat várom és az orvosom szerint hamarabb és gyorsabban nyulnak meg a szallagok és nem a baba mérete miatt nagy. Nyugika,pár hét alatt elmulnak a puffadások,de valóba ilyenkor még nem akkora a méhed,hogy látszodjon. Boldog babavárást!

21km

2009. nov. 14. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha első terhességed, akkor a hasadat nyomod ki, azért nem látod a lábfejedet. Vagy nagy a melled. Vagy felfelé nézel. :-) De nagy hasad még nem lehet, a baba még rizsszemnyi, a méhed meg max tyúktojásnyi.

Többedik terhességnél korábbankezd megmutatkozni a has, lehetséges, hogy már a harmadik hónapban látszik.

Én se vagyok éppen túlsúlyos, M-es volt a méretem a terhesség előtt. Most az 5. hónapban járok, és ha lenézek, minden további nélkül látom a lábfejemet.

2009. nov. 15. 09:10
 14/14 anonim ***** válasza:
igen ez puffadás,de én is nagyon felvoltam puffadva az első hetekbe!Az 5 hétben megnéztem az ultrahangot,gombostű fej nagyságú volt a méhem,legalábbis a doki azt mondta az a méhem!alig vártam hogy elkezdjen nőni a pocóm,most meg kicsit akadályoz,de el lehet viselni!Jó baba várást!
2009. nov. 15. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!