Mit jelent az, hogy vékony a hasfalam?
Konkrétan tudom mit jelent, csak 1-2kérdésre szeretnék ezzel kapcsolatban választ kapni :)
12hetes uh-n mondta a doki, hogy vékony a hasfalam.
Ez azt jelenti, hogy esetleg hamar fogom megérezni a babát?
Hamarabb fog meglátszódni, hogy babát várok?
Vagy esetleg a terhesség vége felé jobban fogok repedni?
Vékony hasfalnak van valami előnye esetleg hátránya a terhességben?
Van itt olyan akinek szintén vékony a hasfala?
14hkm.
Nekem vekony hasfalam van.
Az elso gyereket nem ereztem extrem koran, 17 hetesen, a masodikat viszont a 13. hettol.
A pocakom nem volt nagy, nem is latszott hamar (25 es 23. hettol kezdett pocakom lenni), pedig a gyerekek nem voltak kicsik (mindketto 3-4 kg kozott, elso baba picivel csak 4 kg alatt).
Az elso babaval nem repedt a borom egyaltalan, a masodik babaval viszont repedt kicsit, de ez inkabb a magzatmozgas miatt volt. A masodik gyerek ejjel/nappal mozgott es nagyon erosen, ruhan keresztul is jobbra-balra jart a hasam. Mivel nagyon feszes volt a borom, kemeny a pocakom es nem is hiztam sokat, igy ez eleg fajdalmas is volt es egy atmulatott ejszaka utan (marmint a gyere mulatott bent extran) reggel apro repedeseket fedeztem fel a hasamon.
Kivulrol a mozgas egyebkent koran es durvan latszott, tenyleg latvanyos volt. Ennek nem mindenki orult. Aposom pl volt, hogy egy rokon felallt az ebedtol, nem tudott enni, mert annyira furcsanak talalta a hasam hullamzasat.
Hatranya: nekem szinte az osszes hasi uh fajdalmas volt, mindegy, hogy ki csinalta. Alig nyomtak ra az erzekelo fejet, de ugy ereztem, mintha a mehemen huzogatnak kozvetlenul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!