Írnátok nekem példát terheléses vércukor értékekre?
Figyelt kérdés
Mennyi volt az éhgyomoritok, aztán a kétórás? Illetve ha volt, akkor az egyórás? Azért érdekelne, mert holnap megyek és hétfőn az éhgyomorim 4, 7 lett, ami ugye jó, de félek, hogy ha ráiszom a cukros lét, még két óra múlva is magas lesz nagyon...2013. okt. 30. 17:15
11/15 anonim válasza:
5.3 volt az éhgyomri, 6.4 a 2 óràs.
25. héten voltam.
:-)
12/15 anonim válasza:
nekem éhgyomri 4,7
120 perces cukor 5,7
:)
13/15 anonim válasza:
Éhgyomorim 4,25 volt a terhelt 120 perces 6,17.
25 hkm
14/15 anonim válasza:
Most,a kicsinél éhgyomri 4,1 ,terheléses 120 perces 4,4. Nagyfiamnál 4,7 volt éhgyomorra, 6,1 120 perces.
Védőnők ált. azt mondják,hogy előző napi szénhidrát bevitelre kell nagyon figyelni...
15/15 anonim válasza:
Na az én dokim külön kihangsúlyozta, hogy ugyan úgy egyek előtte is mint máskor, mert pont ez a vizsgálat lényege, hogy normális evés, ivás mellett milyen az ember cukra. Persze lehet taktikázni, csak nem biztos, hogy érdemes, jobb ha kiderül a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!