Hogyan zajlik a magánrendelés, ha nem ismerem az orvost, soha nem voltam nála?
Én is mikor terhes lettem, akkor ajánlás alapján jelentkeztem be az orvosomhoz. Bementem a megbeszélt időpontra, elmondtam, hogy van egy pozitív tesztem és, hogy akkor szeretném tudni mi is van, tényleg terhes vagyok-e stb. Megvizsgált, uh, cytológia, kiírta a laborokat, mivel magánrendelés, mondta, hogy tud laborba segíteni, hogy azért ne kelljen külön pénzt kiadnom, de nekem szerencsére a háziorvos kiírja a laborokat, így azokat sztk alapon meg tudom csináltatni. Elmondta még mi a teendő, milyen vitaminokat szedjek, mire figyeljek, és mondta, hogy akkor két hét múlva jöjjek, és akkor már nézünk szívhangot is. Ez így megy azóta is.
Nekem nem volt fura, hogy még nem találkoztunk, én úgy voltam vele, hogy a szimpatikus, meg alapos akkor megtartom, ha nem, akkor váltok. Szerencsére nagyon kedves, és megbízható. A 12.-dik heti genetikai uh. után mondtam neki, hogy akkor nála szeretnék szülni, és megkérdeztem ennek mi a menete. Az árra is rákérdeztem, hogy nála mennyi egy szülés. Szóval szerintem az egyenes beszéd a legegyszerűbb. Elvégre ő egy szolgáltató, és Te fizetsz érte, így az összes kérdésed, panaszodat meg kell tudnod vele beszélni. Legalábbis szerintem.
Megkérdezed mikor kell jönnöd legközelebb(ez általában 4 hét),de kismamáknak mondani is szokták maguktól.
Én most 25hetesen mentem vadidegen orvoshoz,mivel költözés miatt váltanom kellett...Bementem és elmndtam neki,h többen ajánlották,szeretném,ha "kirpóbálnánk"egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!