Honnan tudhatom, hogy beilleszkedett-e már a baba feje?
Figyelt kérdés
A doki sosem csinált manuális vizsgálatot, utoljára a 36.héten voltam nála, és már nem kell mennem hozzá. SZTK-ba jártam.
Viszont, ha elfolyik a magzatvíz, nem mindegy, hogy be van-e ékelődve már a buksi, vagy nincs...
Már szültem, de az előző baba már a 33. héten beékelődött, túlhordtam, burkot repesztettek, tehát ott nem volt ilyen kételyem...
2009. nov. 14. 15:01
11/12 anonim válasza:
Ja, kb. 30. héttől le volt szállva a hasam, levegőt pedig csak szülés után pár nappal kaptam normálisan.
előző
12/12 anonim válasza:
A legtutibb ha orovosi vizsgálat utján mondják meg. Nálunk a ctg-t sima laborosok csinálják és nem értenek ilyesmihez. Engem adoki a 38. hétben megvizsgált és azt mondta, hogy nem csoda, hogy alig bírok járni, hiszen be van már ékelődve a kis feje... Mondjuk én aznap azt éreztem, hogy nagyon nyomódik lent mindenem és a járásom is hasonlított egy betojt galambhoz. Azóta meg egyfolytában derékfájásom van és minden mozdulatra nyilalgatok alul... Szerintem az uh is megmutatja, pl. nekem a 34. hétben megmutatták, hogy 3cm-re van a baby feje a méhszájtól... Szerintem menj nyugodtan be a kórházba és ahogy az egyik válaszoló javasolta, hivatkoz valami kis gondra aztán biztos megvizsgálnak, elvégre nem vehetnek már ilyenkor félvállról téged! Könnyű szülést (38+2 hetes km.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!