Miért van az, hogy itt a válaszolók többsége nem a kérdésemre felel inkább kioktat?
Figyelt kérdés
Az emberek miért nem fogadják el,hogy minden ember más és másként cselekszik.1000 példát tudnék mondani de most a legjobb példa a védőoltás be illetve nem beadatás!Már odáig fajul,hogy le gyilkosozzák azt aki beadatja!2009. nov. 14. 14:49
1/13 anonim válasza:
Igazad van, elég szomorú. Mindenki tegye azt amit jónak lát. Az ember sokszor csak azért kérdez mert egyszerűen kíváncsi más véleményére is de nem az okoskodásra. Úgy kellene válaszolni, hogy "én, így vagy úgy teszek/tennék" de nem kell dönteni más helyett és főleg nem lecseszni. A többség azért ilyen csak van 1-2 túlbuzgó.
2/13 anonim válasza:
:)
Igen, ez nekem is feltűnt.
A kérdésedre nem tudom a választ.
3/13 anonim válasza:
én elég sokat vagyok fent, de 1x se láttam hogy "legyilkosoznák" azt, aki beadatja. Szócsatákat már olvastam, nem is 1et...most megint felteszed el kérdést, amire lesz, hogy máshogy reagál vki, mint ahogy Te szeretnéd... ez is mire is jó akkor??
4/13 anonim válasza:
Valahogy úgy van ez, hogy ha az ember 100%-ig biztos abban, hogy jó az, amit csinál, akkor egyáltalán nem zavarja, ha mások mást gondolnak ugyanarról. Mindenáron meggyőzni mindig az akar, aki tudat alatt saját magát akarja meggyőzni. Így van ez az oltás kérdésével is. Mivel hivatalos forrásokból is rengeteg eltérő véleményt lát az ember, igazán kompetensen dönteni nem tud, ezért aztán úgy próbálja megnyugtatni magát, hogy jól döntött, hogy a más lehetőség mellett döntők negatívumaira koncentrál. Aki beoltatta magát, az az olyan híreket issza, ahol valaki megkapta a betegséget és tragédia lett a vége, aki az oltás elutasítása mellett döntött, az meg az olyan történetekre cuppan rá, amikor az oltás mellékhatása okozott problémát. Azért nem felelnek rendesen az emberek, mert maguk sem tudják a helyes választ, azt próbálják lenyomni a te torkodon is a saját bizonytalanságuk miatt sokszor agresszív eszközökkel, amit saját maguk is éppen próbálnak elhinni.
5/13 anonim válasza:
Én kaptam már "viccesnek" vélt válaszokat egy kérdésre, ami teljesen komoly volt, sajnos emiatt nem is tudtam újra kiemelni, mert elpoénkodták többen is. Marha mérges voltam, aztán rájöttem, hogy nem kell vele foglalkozni, mert egy másik kérdésre viszont olyan választ kaptam, ami tényleg tovább segített abban, hogy mit csináljak, és hát ez a lényeg, a többit meg "szűrni" kell... Szerintem sok jó kérdés van itt, és vannak olyanok, amiket véleményem szerint nem érdemes feltenni, mert pl. miért jó az nekem, hogy ha tudom, hogy "hány barna hajú anyukának lesz barna hajú gyereke..." Most mondtam egy példát, de vannak ilyesmik.
6/13 A kérdező kommentje:
4.59!Nem értem ,hogy miért írod,hogy máshogyan reagál mint ahogy én szeretném?Én nem döntöm el ki,hogy reagáljon.Pont ez a lényeg,mindenki reagáljon aszerint ahogy gondolja,mert pont erre vagyok kíváncsi és úgy látom a válaszolók reagálnak is.Mindenki ír belátása szerint és lehet,hogy nem egyetértve de kulturáltan. És ,hogy a kérdésedre válaszoljak,ez arra jó,hogy beszélgessünk és osszuk meg egymással a gondolatainkat.Elvégre ez az oldal azért van,hogy kellemesen eltöltsük a szabadidőnket.Mindenkinek köszönöm a választ!
2009. nov. 14. 15:36
7/13 anonim válasza:
Én azt utálom, hogy kérdezek valamit mert mondjuk érdekel ki hogy tudja vagy mit tapasztalt, és csak azt írják, hogy "MENJ AZONNAL KÓRHÁZBA"...
nem értem... pl. 15 perces jóslónál már hívjak mentőt, pedig csak érdekel, hogy másnak is volt-e ilyen, de nem kaptam választ rá, sőt már temetni akartak... :(
8/13 anonim válasza:
Érdekes, én pont a 14:59-es válaszával értek egyet, te pedig egyedül arra reagáltál részletesen. Pont erről van szó, csak még annyit tennék hozzá, hogy sokan a válaszból kioktatást hallanak ki, még ha nem is annak szánják. Mivel ez egy internetes oldal, csak a betűkkel tudjuk a véleményünk kifejezni, nem látjuk egymás arcát, nem halljuk egymás hangját és a legnagyobb jóindulattal írt válasz is lehet bántó, ha az olvasó érzékenyebb hangulatában van.
9/13 anonim válasza:
16:01-es, melyik volt a te kérdésed?
10/13 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokszor a kérdésre nem válaszolnak.
Pl. Kérdés: Napok óta fáj a hátam, milyen betegség lehet?
És erre a válasz nem az, hogy lumbágó, vagy izület, vagy bármi, hanem az, hogy menj kórházba.
Oké, értem, hogy nem tudja, és azért írja, hogy menjen kórházba. De ha nem tudja, akkor inkább ne írjon semmit. Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!