Milyen babonák vagy joslások vannak a leendö gyermekünk nemével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
ugy tudom,hogy régen joslàsokbol,babonàkbol mondtàk mrg egy terhesnek,hogy mi lesz a gyermeke:kislàny vagy kisfiu.
ez érdekelne engem is.valaki irna le néhànyat?
(egyébként rendes orvos mikortol làtja a gyermek nemét?)
2008. júl. 8. 08:16
1/3 anonim válasza:
Sok van.Pl a hasad ha hegyes fiu lesz, vagy ha savanyuságot kívánsz többet, magyaros füszeresebb kajákat eszel fiura utal.Nem nagyon lehet ezekre addni,mert rám ez mind igaz volt mégis lányom lett. Egy valami mutatott lányt,cérna vagy vékony fonal közepére tüt kell füzni és a csuklód fölé tartani,ha körbe kezd mozogni kislány ha oldalra leng ki fiu.Ez a módszer elvileg azt is megmutatja hány babát fogsz az életed során szülni
2/3 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy aki azt álmodja, hogy lánya lesz, annak fia születik és fordítva. Nálam bejött, én többször álmodtam azt, hogy lányom lesz (amikor még nem is voltam terhes), de a múlt hét óta tudjuk, hogy kisfiút várok :)
16 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
én olyat ismerek, hogy aki nem kívánja terhesség alatt az édességet, annak fia lesz
amúgy az UH-n a 16. hét után tudják megmondani, de csak akkor, ha a bébi megmutatja magát :) vannak anyukák, akik csak a szüléskor tudják meg, mert mindaddig nem lehet látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!