Elmondjam a gyerek apjának?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy babát várok, de az apukával már nem vagyok együtt. Még nem biztos a baba, tüneteim vannak, és egy pozi tesztem. A barátaim szerint felesleges elmondani neki míg orvos meg nem erősíti, ne idegesítsem. De ő a 6. hétig úgysem lát semmit így meg egyedül idegeskedem. Szerintem ez közös felelősség, és velem kéne aggódnia. ti mit tennétek a helyemben? én 23 vagyok, ő 27, és a babát biztos megtartom....2013. okt. 29. 15:13
11/20 A kérdező kommentje:
Az ő gyereke is, talán akkor kellett volna gondolkozni, mikor lefeküdt velem... de mindegy, a kérdésem nem erre vonatkozik, és hidd el, hogy a legkevésbé a te cseszegetésedre van most szüksgem
2013. okt. 29. 15:29
12/20 anonim válasza:
Már ne haragudj, de te nem voltál ott mikor lefeküdtél vele?
13/20 A kérdező kommentje:
A normális válaszolóknak köszönöm, az a néhány gonosz kommentelgető meg keressen magának más kérdést... persze hogy ott voltam de úgy véditek mintha az én hibám lenne, mintha én csináltam volna egyedül hogy velem maradjon.. azon kívül mégis ki mondta hogy ő dobott engem??? csak 3 hónap után lesz biztos, legbiztosabb meg csak ha megszületik, várjak vele addig???? a rendes válaszokat köszönöm
2013. okt. 29. 15:49
14/20 anonim válasza:
Nagyon rosszindulatúak vagytok. Kiváncsi vagyok ha Veletek történne ez mit szólnátok.
Kedves kérdező!Ne törödj az ilyen megjegyzésekkel.Természetesen elmondanám hiszem amennyire a Te gyereked annyira az övé is.
15/20 A kérdező kommentje:
Most látom hogy igazából csak egy gonoszkodó ember kommentel... sajnálom hogy a te életed nem úgy alakult ahogy szeretted volna.... a többieknek KÖSZÖNÖM
2013. okt. 29. 15:52
16/20 anonim válasza:
Mondd el neki joga van tudni. Az mindegy hogy mi volt köztetek erről a baba nem tehet.
17/20 anonim válasza:
Szerintem mondd el. Mondd el azt is, hogy még nem 100%, mivel orvosnál nem voltál még. Attól, hogy nem vagytok együtt, még ő a gyerek apja. Hozzatok felelősségteljes döntést, közösen.
18/20 anonim válasza:
Hogy.menyi roszindulatu no van itt.. mivan lanyok savanyu a szolo?? Kedves kerdezo!! Csinalj meg egy ket tesztet es ha pozitivak menj dokihoz es ha o is megerositi a terheseget,akkor igenis mindenkeppen szolj az apukanak...
19/20 anonim válasza:
Nem értem miért mondják, hogy csak a te dolgod.
Bakker, egy gyerek összehozásához két ember kell. Talán a pasi nem volt ott?
Dehogynem. Akkor? Bizony köze van hozzá. És igen, arra nem lehet rákényszeríteni senkit, hogy maradjon vele és nevelje fel a gyereket vele, de bizony a gyerektartás akkor is jár.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! holnap elmegyek orvoshoz, aztán meglátom a többit... bár elvileg 4 hetes a terhességem most, úgyhogy nem tudom lát-e egyáltalán belőle bármit a doki már....
2013. okt. 29. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!