Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt köztetek olyan akinek...

Volt köztetek olyan akinek tévedett a 4ds uh a baba nemét illetően vagy ilyen nincs is?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
4d-n történt tévedésről nem hallottam, csak 2d-n. Sok baba volt a környezetemben mostanában, a 3d-s képek, 4d-s videók alapján alkotott kép elég sokat mondó még egy átlagembernek is :) a 2d-s fekete-fehér hangyajátékról alkotott kép már más tészta.
2013. okt. 29. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták a 13.-14. héten, hogy kisfiú. Persze mondták, hogy még egyáltalán nem biztos, nem mondják 100%-ra, aztán később ki is derült, hogy kislány. Attól függ, mikor csinálják. A 18. héttől már nagy valószínűséggel meg tudják mondani.
2013. okt. 29. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen! Az egyik ismerősömnél végig azt mondták fiú a sima, és a 4D-s ultrahangon is, és mikor megszületett akkor volt csodálkozás, mikor gratulált a szülészorvos a kislányhoz :)
2013. okt. 29. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2d-s uh-n a 12.heten 100%ra megmondtak h fiu. Mig ismerosomnek a 16.heten 4d-n fiut mondtak, par hettel kesobb kiderult h lany sima uh-n.
2013. okt. 29. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. Héten a 4d-n lányt mondtak, a 16. Héten sima 2d-n már fiú volt! :-)
2013. okt. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!