Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenkinek van a hasán,...

Mindenkinek van a hasán, függőlegesen a köldök vonalán, ilyen barna hosszu csik? Terhességem kezdete ota van, de ahogy telik az idö egyre erösebb, olyan furi. Ez majd elfog mulni?

Figyelt kérdés
most 33 hetes km
2009. nov. 14. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem is van az elejetol fogva, 39 hetes km
2009. nov. 14. 12:51
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem még nincs, 29 hetes vagyok, mondjuk a pocim sem nagy. Még lehet, bár nem nagyon szeretném
2009. nov. 14. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia!1 éve szültem,de még mindig látszik halványan,sőt,nekem még a köldököm is úgy bebarnult,mintha tiszta retkes lett volna,a férjem állandóan kinevetett,de lassan az is múlik!!:)Hála az égnek:)
2009. nov. 15. 10:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, terhesség után elmúlt, de én nagyon fehér bőrű vagyok, úgyhogy szerintem ez sem számít :D Akinek volt csík a hasán annak milyen nemű lett a babája?
2018. márc. 23. 11:42
 15/15 heloszia28 válasza:
en megcsak nemis voltam terhes soha, de van olyan csikom
2020. máj. 4. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!