Hányszor keltek fel éjszaka pisilni és hány hetesek vagytok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 09:46
11/28 A kérdező kommentje:
Haha 7es, jót nevettem:)
Szóval, Úristen! Van aki 5x is felkel??? :O
Én azt hittem megúsztam ,mert az elején nem volt olyan tünetem,hogy sok pisilési inger,most 21 hetes vagyok és pár hete kezdődött,csak 1x,aztán 1 hete már volt,hogy 2-3x is mennem kellett.Mi lesz még?? :O
2013. okt. 29. 10:00
12/28 anonim válasza:
Max. 1-szer ha fel kell kelnem éjszaka.
39 hkm
13/28 anonim válasza:
Igen, én is írtam, hogy kb. 5x... mindenki azzal riogat, hogy hú, de nehéz lesz felkelnem kétóránként a babához, ha megszületett. Én meg most szoktam nevetni, mert most is felkelek kétóránként, és utána nehéz visszaaludni megint. Nem lesz akkora változás :) sőt! Szebb dolog lesz őt a kezemben tartani ilyen gyakran, mint pisilni járni és utána forgolódni :))))
14/28 Ananke válasza:
39+3 hetes vagyok,és 1 vagy 2 alkalom van,hogy kimegyek.Bár függ attól is lefekvés előtt mennyit iszok.
15/28 anonim válasza:
36 hetes vagyok és 1-2 alkalommal kelek fel max.
16/28 anonim válasza:
Engem minden nyavaja elkerült a terhesség alatt eddig, semmi hányinger, ilyesmi.
Viszont az eleje óta 2-szer, 3-szor járok ki pisilni és napközben is sokat megyek.
Most 20+4 vagyok
17/28 anonim válasza:
30 hetes vagyok és minimum 3* kell kimenni éjszaka ,de ezt csak éjféltől számolom mert akkor fekszem le javarészt. előtte nem voltam éjszaka pisilős, kivétel amikor a fiammal voltam terhes:)
19/28 anonim válasza:
21 hetes,max. egyszer kelek éjjel,de van,hogy egyszer sem.Majd a végén pótolom :)
20/28 anonim válasza:
Általában egyszer sem. 30. hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!