Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyha október 4-én voltam...

Hogyha október 4-én voltam együtt a párommal, és terhes vagyok, akkor most hány hetes a babám hivatalosan?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a mensid kimarad, akkor az utolsó mensid első napjától számítod.
2013. okt. 28. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
A "babád" még csak 24 napos. A terhességi hetekbe azonban beleszámít a petérést megelőző kb 2 hét is. Tehát, ha arra vagy kíváncsi, hány hetes terhes vagy, azt valóban az utolső mensid 1. napjától számold.
2013. okt. 28. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem az számít mikor voltatok együtt ha nem hogy mikor volt az utolsó mensid. Az ovudat és az együtt léteket nem feltétlenül jegyzi fel az ember, de az utolsó mensijére általában emlékeznek a nők ezért ezt veszik alapul.

[link]

2013. okt. 28. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!