Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél mik voltak az észre...

Kinél mik voltak az észre vehető jelek mikor meg tudta hogy terhes?

Figyelt kérdés

Majdnem 2. Hete folyamoatosan hányingerem van, 2x elő is fordult hogy hánytam

A rosszullétek általában reggel nagyon erősek de van hogy este is.

Tüneteim: hányinger, émelygés, néha hasszurka. Meg pár napja észre vettem a melleimen h az erek is látszanak és eddig nem láttam ennyire kivehetően.

2013. okt. 28. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?Késik a mensid?
2013. okt. 28. 19:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Mikorra nem várod? Én onnan gondoltam, hogy nem bírtam belehajolni a kádba hajat mosni, mindig szédelegtem. Akkor még volt egy pár napon a nem vártig. De azóta sincs semmi bajom, egyszer sem volt hányingerem, nem hánytam!

Sok szerencsét! 23.hetes kismama

2013. okt. 28. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:
November 5. Én kellene meg jönnie ebbe a hónapban meg volt de szokatlan módon csak 2 napig tartott és nem piros volt hanem inkább barnás. Tervezzük a babát remélem hogy most sikerül. :-)
2013. okt. 28. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha már az előző menzeszed sem volt normális,akkor érdemes tesztet csinálnod,ez magyarázatot adna arra is,hogy miért hánysz és vagy rosszul este-reggel.Ha csak egy hét múlvára várod a mesid,akkor kicsit korai,hogy két hete már rosszul vagy.Tesztelj!
2013. okt. 28. 19:51
 5/6 A kérdező kommentje:
héten tesztelek :)
2013. okt. 28. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem még elég friss az élmény, ma van a nemvárt napja. Ami legszembetûnõ volt, hogy mosás után másnap totál zsíros lett a hajam. És mégvalami, apró kis jel; az államon kb 1 éve volt egy sötét, erõsebb szõrszáll, ami mindig kihúztam. Most viszont nem akar szerencsére kinõni.

Továbbá a szagundorom rettentõ mértéket öltött. Nagyon néha kis hányingert is érzek.

2013. okt. 28. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!