Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha terhes valaki a 3. napon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha terhes valaki a 3. napon hogy vehető észre rajta? Ugye hányingere ekkor még nem lehet?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek
2009. máj. 26. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az aktus utáni 3. napon semmi tünete nem lehet még.

A beágyazódás után indul meg a HCG termelődés a szervezetben, és ez indítja be a tüneteket. Tehát az aktus után kb 2-3 hét múlva jelentkeznek a tünetek, és akkor mutatja ki a teszt is a lehetséges terhességet.

2009. máj. 26. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az aktus után már 10 nappal kb. ki mutatja a teszt.

De a 3.napon nemhiszem ,hogy észre lehet venni.

2009. máj. 26. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A 3. napon semmilyen testi tunete nincs még a terhességnek.

esetleg, de szerintem ritka, "lelki tunetei" vannak, legalàbbis nàlam ez volt, tudtam, hogy valami tortént velem, megmagyaràzhatatlan, nem is tudtam szavakba onteni, de valahol mélyen sejtettem a terhességem tényét. Ez az àllapot addig tartott, mig a teszt, majd az orvos is megerositette:)

2009. máj. 26. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
inkább az idegeskedéstől lehet (vagy a párodnak, ha te vagy a fiú) hányingered. ilyen hamar még nem lehet észlelni.
2009. máj. 26. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3. napon még esemény utáni tablettát is be lehet szedni, szóval akkor még semmi sem történt. :)
2009. máj. 27. 08:39
 6/7 anonim válasza:
64%
A 3. napba egy jó forró víz egy kádba megfogja tennmi a hatását ha nem akarsz terhes maradni!!
2009. máj. 27. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Igaza van az egyik hozzászólónak, ennek inkább lelki okai vannak. Édesanyám mesélte, hogy öcsém halála után mikor sokáig próbálkoztak, mire megfogant húgom, de abban a pillanatban érezte, hogy teherbe esett, és megnyugodott, onnantól kezdve nem idegeskedett és nem sírt többet.

Tehát valóban lelki oka lehet ennek. Ha valóban teherbe akarsz esni, akkor kívánom, hogy minél előbb sikerüljön!

2009. máj. 27. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!