Tudnátok szép fiú és lány neveket írni?
Tudom, hogy ezredik kérdés, de elolvastam a többit is, és úgy éreztem, hogy én is kiírhatom, ha előttem 200 másik ember is kiírta. Még nem tudjuk, fiú lesz-e, vagy lány, de én már most szeretnék rajta gondolkodni, hogy ne az utolsó pillanatban kapkodjam el. A vezetéknév Dékány. Szerintem elég gyakori, úgyhogy nem baj, ha a keresztnév különleges, szokatlan, de minden tetszik.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kerdes, hogy milyen erdetű nevek tetszenek :-)
Nekem az osmagyar, igy a kedvenceim:
lany: Lelle, Bíborka, Zsolna, Villő,
fiu: Kende, Bàtor, Vajk, Mór, Kartal
Kende és Kincső az ikreim neve.
Magyar nevek: Réka, Csenge, Lilla, Bíborka, Boglárka, Levente, Hunor
Nemzetközi nevek: Anna, Dóra, Eszter, Kata, Viktória, Petra , Laura
Dávid, Dániel, Máté, Márk, Kristóf, Balázs
Ezek a nevek tetszenek nekem.
Fiú:
Dékány Dominik,Dékány Dénes,Dékány Brendon,Dékány Benett,Dékány Dorián,Dékány Noel,Dékány Olivér
Lány:
Dékány Boglárka,Dékány Ada,Dékány Zselyke,Dékány Blanka,dékány Berta,Dékány Beril,Dékány Alíz,Dékány Izabella,Dékány Sztella,Dékány Lora,Dékány Lara,Dékány Maja,Dékány Míra,Dékány Nina,Dékány Zora,Dékány Zoé
Nekem ezek tetszenek :) Esetleg ha két neves akkor Dékány Anna Boglárka,remélem segítettem és valamelyik megtetszett.:)
Dániel, Balázs, Emil, Krisztián, Tibor, Andor.
Fanni, Anna, Boglárka, Zsófia, Emese.
Az én kedvenceim:
Fiú:Zalán,Noel,Milán
Lány:Annaróza,Írisz,Zoé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!