Egész napos üléstől feszülhet a hasam? Lehet ebből bajunk?
Figyelt kérdés
Iskolában voltam (7-8 óra egyben) és ma nagyon feszülős érzésű a hasam. Vagy már a nadrág szorítana? 14 hetes vagyok2009. nov. 13. 18:33
1/4 anonim válasza:
Hát lehet hogy a nadrág szorit,nekem már 12 hetesen kényelmetlen volt benne ülni.Azért vigyázz a sok üléssel szerintem,de biztosan nincs semmi baj!13 hetes km
2/4 anonim válasza:
Tényleg lehet, hogy a nadrág szorít. Nekem is már a 13.héttől kismamanadrág kellett, mert a régi kényelmetlen volt.
3/4 anonim válasza:
Én ezért nem tudtam sokáig, csak a 6. hónap végéig dolgozni, mert annyira feszült, keményedett a hasam az üléstől, hogy néha alig bírtam menni. A nadrágot cseréld le kényelmesre. Én már a 11. héttől gumis betoldású vagy kismama nacit hordtam. Erre nincs szabály,h. mikortól kell kismamanaci. a lényeg a kényelem. Hidd el, a babának is kényelmesebb, ha nem szorítod el.
4/4 anonim válasza:
Én már a legelejétől nem bírom, ha szorít a nadrágom. Pár hetesen már kigombolt nadrággal ültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!