Hosszantartó üléstöl volt másnak is szúró fájdalom a méhébne?
13 hetes terhes vagyok. Irodában dolgozom. Csütörtökön olyan melót kaptam, hogy egész nap a gépelött kellett ülnöm. Kb 2-kor éreztem hogy amikor felállok egy görcsös szúró érzés jön a méhem felöl. ez egyre rosszabb lett. pár pillanat mire elmúlik. aztán haza mentem, otthon is a gép elött kellet még tennem és estére már ngyon szúrt. AZtán ahogy elfeküdtem elmúlt. Másnap szabin voltam még egy kicsit éreztem és elmentem a dokihoz, aki megvizsgált, de nem talált semmit. Vizeletet is néztek és ott sem volt semmi. Doki szerint túl reagáltam csak.
Aztán ma megint. Pedig figyeltem hogy sürün mozogja, voltam 1 órát fénymásolni (állva semmi bajom nem volt)de a nap végére már nagyon rossz volt. Haza jöttem lefeküdtem és elmúlt de most 20 perce ülök itt a gép elött és megint ha felállok szúr.
Mit tegyek?
Másnak is volt ilyen? Majd 2 hét múlva megyek a következö vizsgálatra, de a doki már tiszta hülyének nézne ha vissza mennék. azt hiszi nem akarok dolgozni. Ezt a munkát be kell fejezni. A székek ugyan olyanok mindenhol, szerintem nem a szék a hibás.
Ülés közben a méhed összeszorul. Innen a fájdalom. A te terhességi korodban nekem egyáltalán nem esett jól ülni, ha mégis, akkor csakis teljesen hátradőlve, hogy a felsőtestem az alsótestemmel tompaszöget zárt be. Derékszögben vagy előrehajolva fájt a pocim.
35h km
Szia!
Én ugyanígy éreztem valamelyik nap, 2*2,5 órát vonatoztam, estére azt hittem késsel szurkálják a méhem, csontom, mindenem...
12 heteske
Dupla adag magnéziumot szedek.
Nagyon rossz, ha egésznap nincs állo munkám akkor iszonyat.
Most ma olyan munkám volt ahol egy órának felét álltam felét ültem. ìgy nem is fáj szinte. De tegnap egésznap ültem és hiába feküdtem le otthon 2 órát feküdtem de mikor felálltam iszonyatosan fájt.
A baj hogy dokihoz sem merek már vissza menni, mert szerinte nincs semmi bajom csak túlreagálom a terhességet.
(2 hétig barnáztam, igaz csak a méhszájam a babának meg a méhemnek semmi baja nem volt, de 2x voltunk ügyeleten meg 2x dokinál, aztán egy antibiotikumtól amit muszáj szednem egy baktérium fertözésre, rosszullettem annyira hogy végig a wc felett görnyedtem, és most ez az iszonyta fájdalom, ami csak a sok üléstöl jön elö)
Külföldön élek, és körzetim sincs itt aki kiírjon.
Holnapra csak ülö munkám van, meg fogok bolondulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!