Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesvitamin szedése naponta?

Terhesvitamin szedése naponta?

Figyelt kérdés

A dokim azt javasolta,hogy egyik nap folsav+C vitamin,másik nap terhesvitamin!

Ti hogyan szeditek?Külön szedtek Vasat,Magnéziumot, Kálciumot?

14 hetes

2009. nov. 13. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak Gravidát szedtem. Terhesség előtt 3 hónappal kezdtem. És szoptatás végéig minden nap 1 szemet.
2009. nov. 13. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Ne szedd a terhesvitamint minden nap! első 3 hónapban, meg az utolsóban. A köztes időben 2-3 naponta elég. ezek szó szerint "vitaminbombák". Azt mondják, hogy nem ezek felelősek (főleg ugye az elevitet szokták emlegetni...)a nagy babákért...de én végig szedtem az elevitet és 3900-zal szültem. Olyan hatalmas hasam volt, mintha ikreket várnék...

2009. nov. 13. 16:22
 3/10 A kérdező kommentje:

Én a Femibion 400-at szedem!Igazából fogalmam sincs,melyik a legjobb...

Bármikor át lehet állni másik terhesvitaminra?

2009. nov. 13. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
6 hós vagyok eleinte folsavat és gravidát szedtem,most pedig c-vitamin,gravida és magnéziumot szedek,szerintem nyugodtan válthatsz én is szedtem femibiont.
2009. nov. 13. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Én 24.héttől 3 naponta szedek Hipp Natal vitamint de az előírt mennyiség felét!!Mellette változatosan étkezem,sok zöldség és gyümi!3. baba lesz,előző terhességek alatt is így jártam el a vitaminokkal és minden rendben volt,leletek szuperek voltak,babák makk egészségesek,normál súly!Talán az utolsó hónapban kaptam be pár szem vastabit:)
2009. nov. 13. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
pregnacare-t szedek minden nap es a baba normal sulyu
2009. nov. 13. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is Femibion 400-at szedem és mellé Magne B6-ot. Én minden nap szedem, szerintem nem ettől függ, hogy mekkora súllyal fog születni a baba.

Miért szedsz még mellé folsavat? Van benne elég.

17 km

2009. nov. 13. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
ne szedd minden nap, inkább csak hébe-hóba. az első 2 gyerekemmel szedtem rendszeresen, 4 kilón felüliek lettek. Most a haramadikat várom, de nem szedem már rendzszeresen. Felesleges.
2009. nov. 13. 18:17
 9/10 A kérdező kommentje:

18:01!

Nem mellé szedem a folsavat!!!!Egyik napon terhes vitamint szedek,a másik napon csak folsav+C vitamin...így mmondta a dokim!

A vélemények alpján 3 naponta is elég szedni a terhes v.-t!

2009. nov. 13. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csak Femibion 400at szedek, de azt is csak 2-3naponta.
2009. nov. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!