Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már 3 napja bőséges, nyúlós...

Már 3 napja bőséges, nyúlós nyák jött a hüvelyemből, ma véres is volt picit a nyák a betéten. Ha izgalmamban leszőrtelenítettem magam, azzal nem okoztam bajt, hogy weet szőrtelenítőt használtam?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha hülye a kérdés, de sajnos nem bírta a bőröm, 2 perc után nagyon vörös lett és muszály voltam leborotválni, mivel így nagyon hülyén néztem ki, meg az az igazság, hogy a véres nyák miatt remélem hamarosan a kezemben tarthatom a kisfiunkat, ezért mentem és csináltam meg inkább én magam a dolgot!

Szóval most nagyon fáj ott az a vöröses rész, mert a borotvát sem bírja a bőröm, bekentem Bepantennel, az jót tesz szerintetek? Meg majd hintőporozom nagyon. Így, hogy nagyon leszedtem (magyarul kislányos vagyok) nem kaphatunk el jobban valamilyen fertőzést, hogy nem véd semmi minket ott lenn?

Köszi a válaszokat!39 hetes vagyok

2008. júl. 7. 19:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Huh, de aranyosak vagytok!!!!!! nagyon megnyugodtam. Főként azért zavart, mert nagyon erős a nyákfolyásom, az előbb már azt hittem, hogy a magzatvizem folyt el, és nagyon zavart, hogy a szőrön mindig meggyűlik, ha mentem pisilni, és hát minden kisdolog után azért túlzás megmosakodni, főleg, hogy rettenetesen sokat kell mennem, mivel nagyon nyom a picike, de nem csíp meg ilyesmi, tehát nem azért mert felfáztam! Szóval belegondoltam, hogy ha mindig ottmarad a szőrön a nyák, az sem egy higiénikus dolog, talán pont a bacik melegágya lehet!!!!!!

Na mindegy megcsináltam, már ez van, a Bepantentől már jobb egy kicsit, tudom holnap még biztosan bedurran, de majd hintőporozom, kamillásat vettem!

Mindenkinek nagyon boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!!!!!!!!

2008. júl. 7. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én 12 hetes vagyok! Évek óta borotválom magam. Amikor elmentem a nőgyógyászhoz megkérdeztem, hogy szabad-e, pont a fertőzésveszély miatt! Azt mondta nyugodtan, semmiben nem befolyásolja a baba fejlődését, sőt higiénikusabb is pont az miatt amit írtál! Nekem nagyon sok folyásom van és így könnyebben tartom tisztán magam! Még azt is megjegyezte, hogy a szülésnél úgyis mindenképp leborotválják, max. egy gonddal kevesebb lesz nekik! :)

Ne aggódj, nem csináltál semmi hülyeséget! :)

2008. júl. 7. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is borotválom egy jó pár éve.Végig a terhességem alatt is,sőtt még a szülés előtt a korházban mert már 2 hete bentfeküdtem.Nagyon örült a szülésznő hogy nem neki kellet.
2008. júl. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!