Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már 3 napja bőséges, nyúlós...

Már 3 napja bőséges, nyúlós nyák jött a hüvelyemből, ma véres is volt picit a nyák a betéten. Ha izgalmamban leszőrtelenítettem magam, azzal nem okoztam bajt, hogy weet szőrtelenítőt használtam?

Figyelt kérdés

Bocsi, ha hülye a kérdés, de sajnos nem bírta a bőröm, 2 perc után nagyon vörös lett és muszály voltam leborotválni, mivel így nagyon hülyén néztem ki, meg az az igazság, hogy a véres nyák miatt remélem hamarosan a kezemben tarthatom a kisfiunkat, ezért mentem és csináltam meg inkább én magam a dolgot!

Szóval most nagyon fáj ott az a vöröses rész, mert a borotvát sem bírja a bőröm, bekentem Bepantennel, az jót tesz szerintetek? Meg majd hintőporozom nagyon. Így, hogy nagyon leszedtem (magyarul kislányos vagyok) nem kaphatunk el jobban valamilyen fertőzést, hogy nem véd semmi minket ott lenn?

Köszi a válaszokat!39 hetes vagyok

2008. júl. 7. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%
szerintem hülyeséget csináltál, a szőr funkciója, hogy védje a hüvelyt a fertőzésektől. nem ért volna rá a szülészeten a borotválás?
2008. júl. 7. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Szia, sztem meg sokszor inkább a szőr a mindenféle bacik melegágya. Gondolj bele, ha sima a hónaljad, tisztábbnak érzed magad. Vagy nem? Mondjuk én szőrellenes vagyok...

De kételem, hogy ettől bármi lehetne, a lényeg hogy mindenki legyen higiénikus! :-)

2008. júl. 7. 19:14
 3/13 A kérdező kommentje:
De lehet, csak soha nem borotváltam, mert utálom és annyira nem akartam, hogy ott csinálják meg, régen a weet-tel nem volt semmi bajom, úgy látszik most nem bírom!
2008. júl. 7. 19:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipróbáltam a weet habot - nem terhesen. Hát borzalmas volt! Ahogy feltettem, egyből égetni kezdett, meg csípni. Persze egyből zuhany, de annyira mostam, hogy beljebb is került... Gondolom nem kell részleteznem, a kínok kínját álltam ki! Nekem marad a jó öreg beretva! :-D
2008. júl. 7. 19:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a megnyugtató választ második válaszoló!A hüvelyem körül nem is tudtam, csak olyan immel ámmal, inkább a szeméremtestemnél csináltam, meg a bikinivonalnál, mert az egész terhességem alatt egyszer sem csináltam és hát elég keményen néztem ki, most meg azt gondoltam közeleg a nagy nap, inkább én itthon elbajlódom vele.
2008. júl. 7. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
én is borotálom teljesen, de nem hiszem, h ettől nagyobb lenne az esély arra, h elkapjak vmit. Nem is bírok ott lent semmi szőrt. A Weet meg nekem nem visz le semmit, a karomat is 3szor kell átkennem. Lehet hormonzavaros vagyok:-) viccet félretéve, azért mert teljesen borotválod nem lesz semmi bajod. Persze azért a borotva legyen tiszta.
2008. júl. 7. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első (nagyon kedves) válaszolónak is üzenem, hogy inkább otthon, mint a kórházban. Nekem egy egyszer használatos borotvával csinálta a nő a szülészeten, ami nem először volt használva, be sem vizeze a borotvát, sem engem, össze-vissza vágott, sokat emlegetem az édesanyját. Most a második babát várom, és már teljesen szőrtelenül megyek szülni.
2008. júl. 7. 19:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
tényleg vajon lehet gyantázni előtte? gondolom nem szép látyvány a kozmetikusnak, h ott a nagy hasam, de ha elvállal, akkor lehet, nem???
2008. júl. 7. 19:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta borotválom magam, azóta nincs fertőzésem, most hogy állapotos lettem megakartam hagyni viszketett és bajom is lett. Úgyhogy inkább szedem. BÁr már nehéz, de szerintem higiénikusabb mint dzsungelesen :) Kenegesd a bepantennel, vagy kérj valami nyugtató kencét a gyógyszertárban. Semmi gáz nincs. Gyors szülést neked. Irigyellek :)
2008. júl. 7. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éve szőrtelenítem magam, és soha, semmi bajom nem származott belőle. Szerintem neked sem, csak az első alkalom miatt irrtált. Ha gond lenne, akkor szülés vagy hasi műtéteknél nem borotválnának...Ne aggódj.
2008. júl. 7. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!