Mi történt? Tényleg ilyen rosszindulatúak a kismamák?
Mostanában azt vettem észre, hogy csak lepontozni tudnak a kismamák!
Ha azt írjuk, hogy ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne idegeskedj, gondolj a babádra, lepontoznak. Oltás??? tök mindegy mit írunk, lepontoznak!
És ott a másik oldal, akik minden kérdezőnek azt írják, hogy felesleges idegeskednek, úgy is elvetélsz, na őket nem pontozzák le!(gondolom ők lennének a lepontozók?)
Én ezt nem értem!!! Miért csinálják ezt? Én már nem is válaszolok a kérdezőknek, mert úgy se adok haszos válaszokat... :(
És miért nem adunk +, ha hasznos választ ad valaki? Legalább a kérdező megtehetné!
Szia!
Emberi szemétkedés?! Ha neked nem az a véleményed mint valaki másnak akkor már megis kapod ezt az egészet. Én beoltattam magam és voltam mindenféle felelőtlen meg még gyilkos is! Azt írta egy pár "kedves" kismama hogy megölöm a babámat az oltással és hogy csak azért adattam be mert féltem a saját életemet. A sajátom kevésbé érdekel mint a Fiamé de ha én meghalok vagy befekszem szegény szegedi kismama mellé az intenzívre akkor nem hiszem hogy az Ő életének az tesz jót hogy hurrá van h1n1-em! Ha egy válaszolónak kérdést teszek fel EGYBŐL cinikus hangsúlyba teszi az én kérdésem és minden gerinctelen gusztustalan pics@ vagyok aki egy összeb@szott gyereket vár (ezt olyan nő mondta aki gyereket szeretne de nem jön neki össze). Szerinted? Nem kell senkivel foglalkozni a tolerancia szót már régen elfelejtettük (tisztelet a kivételnek). Boldog várakozást!
Ez még mindig felháborít?
Tök egyszerű, van akinek ez poén és jó szórakozás, és ennyi.
Ha megkérdezed, hogy milyen színü az ég, akkor is le fognak pontozni, pedig egy helyes válasz van...
Ne foglalkozz ezzel, válaszolj, a kérdező majd eldönti, mit fogad meg és mit nem...
Hát kedves második válaszoló!
De szülnöm kéne vagy kellett volna már de hát ezt dobta a gép!!! :-)))
Reméljük már nem sokáig leszek itt és babázhatok már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!