Kisfiú nevet keresek a kisfiamnak?!
Figyelt kérdés
Segìtenétek?Bàrmilyen nevet irhatok, hatha lesz olyan név, amit még nem hallottam.2013. okt. 26. 18:31
31/34 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Levente név, nálunk a páromnak nem tetszik.
Ez ugrott be a vezetéknév hallatán: Dancsó Viktor
További ötleteim: Balázs, Bercel, Vendel, Tamás, Benedek, Dominik, Domonkos, Flórián, Fábián, Sámuel, Gáspár, Dénes, Gábor, Elemér, Kálmán
32/34 anonim válasza:
Netrol letoltheto egy lista, amiben benne van minden jelenleg hivatalosan hasznalhato utonev. Googleben keress ra, minden ev marcius 1-en frissitik. En azt neztem at.
A fiaink Benjamin es Botond, de favorit meg nalam a Mark, Marko, Dusan, Domokos, Martin es Milan is.
33/34 anonim válasza:
Kisfiam Botond. Tetszenek még: Zolta, Boldizsár, Barabás, Zente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!