Kisfiú nevet keresek a kisfiamnak?!
Figyelt kérdés
Segìtenétek?Bàrmilyen nevet irhatok, hatha lesz olyan név, amit még nem hallottam.2013. okt. 26. 18:31
21/34 anonim válasza:
Dorián. A Belián is tetszik, ha "különlegesebb" nevet akarsz.
23/34 anonim válasza:
a mi kisfiúnkat Nimródnak fogják hívni!:)
24/34 anonim válasza:
Nálam a Levente a nyerő, mint az apukánál is. Passzol a vezetéknévhez is és szerintem sokkal szebb és igényesebb mint a Benett. Még a helyesírás ellenőrző is aláhúzza. :D
25/34 anonim válasza:
Felénk az összes cigány gyerek Levente tuti nem adnám, meg azért sem, mert tucat név. Valaki mondja az osztályba Levente a fél osztály hátrafordul.:D
26/34 anonim válasza:
Levente? cigánynak? Egyetlen egy Leventéről tudok, ő is most lesz 2 éves, magyar! Akkor nálatok valami nagyon szuperizált cigányok laknak, mert itt az összes cigány Rodrigo, Benett meg Kornélka.
27/34 anonim válasza:
Árpádnak fejedelem fia volt Levente, nehogy már a cigányok adják a gyereküknek!
Mindjárt felrobbanok.
28/34 Szandy89 válasza:
Így bizony! Ahogy az utolsó írja! Nálunk kikötés volt apa részéről,hogy csak és kizárólag magyar név lehet!
29/34 anonim válasza:
en kisfiam Balázs de a Dominik es a Noel név is tetszik.
30/34 anonim válasza:
Dancsó Márk,Dancsó Milán nekem ezek ugrottak be mikor megláttam a vezeték neved :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!