12 hetesen 0,7 a nyakiredő. Ez mit jelent? Az orvos nem mondott semmit, de kombinált teszthez a vérvételen a hölgy, aki levette a vért azt mondta, hogy ez kicsit alacsony.
Szeintem nincs rossz alsó határ. Valamennyinek kell lennie ugyebár. Nyugodj meg! A doki biztos mondta volna egyébként és ha rossz lett volna, akkor küldtek volna genetikai tanácsadásra is.
Boldog babavárást!
Én is kerestem de semmi:SHmmm talán fel kellene hívod,vagy védőnőt megkérdezni,ők biztosabbak ebben mint mi:S
De ha kibírod 5ig megkérdezem anyum,ő ápolónő,csak tudja(vagy nem:P)
Ne aggódj már,a teszt így is úgy is kimutatná,ha baj lenne.
Amúgy mennyi idős vagy?
Ada és Abi:))
12 hetes és 2 napos! :)
7 nap alatt 9et öregedtünk. :D
Kibírom 5-ig. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! És vagytok!
Nem úgy értem a kort:DHanem h te mennyi vagy:D
Nekem mondjuk nem volt ilyen gond hálistennek mert 21 vagyok és 1.4 volt az értékem:))
nekem 1,1 mm-t mértek 4D-n, 2D-n pedig rá 3 napra 1,7 mm-t.
17 km
Megkérdeztem anyut de ő sem tudja:(Hiába,ő a belgyógyászaton van nem itt:S
Viszont találtam egy beszélgetést,ott is 0.7 volt a nő NT-je és mindenki azt írta,hogy ez normális.Úgyhogy nem kell aggódni:)
Annyit megtehetsz viszont,hogy ha van fogadott dokid,vagyis hát akihez jársz magánrendelésre,megkérdzeheted,hogy nem túl alacsony e,elég ha hívod is:)
Amúgy tudom nem mérvadó,meg nem ezen múlik,de az a 22 év nem sok,szóval elég kicsi a valószínűsége ennek:)Én 21 vagyok nekem is alacsony az esély:)
Ada és Abi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!