Miért mondják sokan, hogy a kismamák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ?
Én azért mondom, mert ezt tapasztalom.
Volt például egy anyuka, aki megdobálta a fagyis kocsit, mert hogy akkor dudált amikor az ő gyereke éppen aludt. Teljesen fel volt háborodva, hogy a fagyis kocsi nem tudja, hogy az ő gyereke alszik és nekik milyen nehéz napjuk van és hogy nem tartja be a kérését, hogy náluk ne dudáljon. És az összes anyuka egyetértett vele. Egyáltalán nem jutott ela tudatukig, hogy 1, a vezető nem tudhajta kinek van gyereke és mikor alszik 2, nem tudja megjegyezni a környék összes gyerekének a helyét és az alvási idejét 3, neki ez a munkája, ami nem kívánságműsor.
Velem is sokszor van, hogy kimegyek kutyát sétáltatni, és ilyen vadidegen idegbeteg anyukák rontanak rám, hogy mit képzelek én, hogy felébresztem a gyereküket! Nem baj, hogy az ő kutyájuk ugat, nem az enyém. Mégis honnan kéne tudnom, hogy neki gyereke van és, hogy éppen akkor alszik, és milyen jogon tilja meg, hogy közterületre lépjek normális időben??
Vagy amikor pár kismama beült szépen a vonat legszűkebb részébe a babakocsikkal, én meg majdnem hasra estem bennük, mert gondoltam csak látják, hogy haladni szeretnék és félreállnak, mint minden normális ember. Hát nem. Gyakorlatilag fel sem fogták, hogy ott egy másik élőlény. Az egész vonatot meg kellett kb kerülnöm, hogy tovább tudjak menni.
És még lehetne sorolni az ilyen példákat.
2:19 vagyok.
Nyugi, nem tartjuk be, sőt.
Erre írtam, h kezdünk gonosszá válni.
Csak ugye az sem megy szívből, úgy vagyok vele, h minek bántsam.
Igaziból néha még meg is sajnálom, hogy kinevetjük és cikizzük is a terhes hóbortjai miatt.
Aztán ez a sajnálat sem tart tovább 2 percnél, mert ő bizony komolyan gondolná, hogy ezeket joggal várja el tőlünk, és kötelességünk lenne így cselekedni.
Ennyi amúgy a sztori.
Engem nem zavar, hogy ő terhes és akarna dolgokat.
Csak megláttam a kérdést, gondoltam megosztom, hogy ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!