Mitől lehet ez az iszonyatos rosszul lét lassan 1 hete? Véleményeket szeretnék kérni nem kritikát, babával próbálkozunk.
Vasárnap óta folyamatosan reggel meg este hányingerem van vmikor annyira erős..
Szeptember 15.én volt meg a nemvárt az tartott 19.éig. Ebbe a hónapban is meg volt a hónap elején de furcsának tartottam hogy csak 2 napig tartott és nem olyan volt mint a rendes mezesz inkább rózsazsínes volt.
23.án teszteltem de sokan mondták h a Pro Early tesztnek nem szabad hinni..
Tünetek: Hányinger, amit szédülés kísér ha nagyon erős, fejfájás, élelmiszerektől való undorodás..
Nekem a B6 az max csak 1 órát hatott, most citromos vizet ittam és kicsit segített rajtam
sajnos pár éve volt egy missed ab-om a 11.hétben. Azóta most érzem azt hogy fel készültem arra hogy belevágjak a babavállalásban! Mondjuk a pár év alatt új kapcsolatom lett mert a missed ab után a volt párom engem hibáztatott hogy a baba el ment és megvert érte! a Mostani kapcsolatom 17 hónapja tart de soha kezet nem emelt rám és a hangját sem emelte fel! Mellette boldog vagyok és ő is szeretné a picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!