Miért nem tudok aludni rendesen? Van olyan, hogy állandóan aludnék, azután fordul egyet és napokig nem birok aludni csak forgolódok éjjel? 27 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 15:56
1/3 anonim válasza:
Egyre kevesebb a hely odabent. De ez természetes, hogy néha a pici nem hagy aludni, ez azért van, mert ő nem annyira álmos, mint te.
2/3 anonim válasza:
nekem is ugyanez a problémám. 26 hetes múltam, de már egy hete ugyanez van. nem hiszem, h probléma, inkább kellemetlen. de az előző válaszolónak igaza lehet, mivel a baba olyankor nagyon aktív...:D
3/3 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok! Az egyetlen megoldás az, hogy nem vergődöm feleslegesen az ágyban, hanem felkelek, és eszegetek valamit, tévézek, olvasok (akár hajnali 4-kor is!). Kb. 1 óra múlva úgy visszaalszom, mint a pinty! Ezt tudom javasolni Neked is. Az időtől is függhet, illetve attól is, hogy min járatod az agyad. Kellemes babavárást! egy 37 hetes mamika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!