Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Középen érzem, ez jó? Vagy...

Középen érzem, ez jó? Vagy baj lehet? 26 hétbe léptünk, szép nagy a pocim, de 2 napja a mozgást inkább csak a köldökömnél érzem! Ez nem azt jelenti hogy rácsavarodott a köldökzsínor?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, éppen úgy fordult hogy ott érzed a mozgását. Nekem is volt hogy 1-1 napig szinte csak bal oldalon vagy itt-ott éreztem hogy mozog. Ilyenkor még azért nem olyan nagy, nem minden mozzanatát érzed.

Sok boldogságot!

2009. nov. 12. 18:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Én holnap leszek 27 hetes, és nekem sem egyformán mozog. Tegnap nagyon intenzív volt, ma már kevésbé. Nem csak kifelé mozognak, hanem befelé is, azt nem lehet annyira érezni, kivéve a hólyagot:-( Szerintem inkább csak helyezkedik most, nem biztos, hogy mindig nagyok rúg. De ha kicsit lepihizel, símogatod ott ahol érzed, hidd el reagálni fog.

Egy könyvben olvastam, hogy ilyenkor még nem okoz problémát, ha a köldökzsinórba belegabalyodik, sőt sokszor bele is csimpaszkodik. Megjegyzem, nekem erről fogalmam sincs, a könyv ezt írta. Úgyhogy ne aggódj emiatt!

2009. nov. 12. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!